GuLIC-BSD

Sa Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na: navigacija, traži
User-trash-full-3.svg Ovaj članak je predložen za brisanje. Razlog predlaganja za brisanje je: prekratak članak (projekt čišćenja); relevantnost
Korisnici Wikipedije u narednom kratkom periodu mogu iznijeti svoja mišljenja o tome. Ukoliko se ne slažete sa brisanjem ovog članka, molimo ukratko pojasnite na stranici za glasanje (detaljna razjašnjenja možete ostaviti i objasniti na stranici za razgovor). Samu ovu poruku obrišite jedino ako namjeravate prepraviti članak, ili nakon što se do odluke da se članak zadrži dođe na stranicu Wikipedia:Kandidati za brisanje. Administratori - Ne zaboravite da provjerite da li drugi članci vode ovdje i historiju stranice.
Question book-new.svg Ovaj članak ili neka od njegovih sekcija nije dovoljno potkrijepljena izvorima (literatura, web stranice ili drugi izvori).
Sporne rečenice i navodi bi mogli, ukoliko se pravilno ne označe validnim izvorima, biti obrisani i uklonjeni. Pomozite Wikipediji tako što ćete navesti validne izvore putem referenci, te nakon toga možete ukloniti ovaj šablon.
Merge-arrows 2.svg Predloženo je da se ovaj članak spoji s člankom FreeSBIE.
Molimo da napišete svoje mišljenje na stranici za razgovor.
GuLIC-BSD
Grupa OSa BSD
Izvorni model Open source
Podržane platforme i386
Licenca BSD licenca
Stanje Nije u razvoju

GuLIC-BSD je FreeBSD live CD baziran na FreeSBIEju i dizajniran je za korisnike španskog jezika a koji se više ne održava.


Video-display.svg Nedovršeni članak GuLIC-BSD koji govori o računarstvu treba dopuniti. Dopunite ga prema pravilima Wikipedije.