James Denton

Sa Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na: navigacija, traži
Question book-new.svg Ovaj članak ili neka od njegovih sekcija nije dovoljno potkrijepljena izvorima (literatura, web stranice ili drugi izvori).
Sporne rečenice i navodi bi mogli, ukoliko se pravilno ne označe validnim izvorima, biti obrisani i uklonjeni. Pomozite Wikipediji tako što ćete navesti validne izvore putem referenci, te nakon toga možete ukloniti ovaj šablon.
Wiki letter w.svg Ovaj članak je siroče zato što nema ili vrlo malo ima drugih članaka koji linkuju ovamo.
Molimo Vas da postavite linkove prema ovoj stranici sa srodnih članaka(23-02-2012)
James Denton
James Denton
Rodno ime James Thomas Denton, Jr.
Rođenje 20. januar 1963. (1963-01-20) (51 god.)
Nashville, SAD
Godine rada 1994-
Suprug/a Erin O'Brien Denton (2002-)
Jenna Lyn Ward (1997-2000)
Službena stranica http://www.jamesdenton.com

James Denton (* 20. januar 1963 u Nashville, Tennessee) je američki glumac.

Filmografija[uredi | uredi izvor]

  • 1997: That Old Feeling
  • 1997: Face/Off
  • 1998: Primary Colors
  • 2001: Pretender
  • 2001: The Pretender - Island of the Haunted
  • 2006: Assumption
  • 2007: Ascension Day
  • 2007: Undead or Alive
  • 2010: Eureka

Serije[uredi | uredi izvor]

Vanjski linkovi[uredi | uredi izvor]

Commons logo
U Wikimedijinom spremniku se nalazi još materijala vezanih uz: