Razgovor sa korisnikom:C3r4

Sa Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na: navigacija, traži
Arhive Ovu stranicu za razgovor automatski arhivira EdinBot (više informacija ovdje). Spisak arhiva se nalazi ovdje.

Hvala - trudit ću se[uredi | uredi izvor]

Zahvaljujem na primjedbi koju sam i sam sebi postavljao. Ovo su postavke koje već dorađujem. Nadam se da smo razriješili dilemu dvojnici ili ne. Jedno je geografija, drgo - historija!

Srdačno, bs.Yahadzija

drugisvetski.com[uredi | uredi izvor]

Nemojte da brkate stvari. Sporne stranice objavljene kod vas su: https://bs.wikipedia.org/wiki/Owen_%28automat%29 https://bs.wikipedia.org/wiki/Type_1_Chi-He https://bs.wikipedia.org/wiki/Type_89_I-Go https://bs.wikipedia.org/wiki/Type_97_Chi-Ha https://bs.wikipedia.org/wiki/Type_2_Ho-I https://bs.wikipedia.org/wiki/Char_B1 https://bs.wikipedia.org/wiki/AMC_35 https://bs.wikipedia.org/wiki/AMR_33


To su tekstovi koje sam licno ja napisao, a koji je vas clan preuzeo i u celsoti upostovao na vasu vikipediju. Po mom shvatanju, normalno je da uzme deo, navede izvor i kraj. Ali ne, on je uzeo cele stranice. I te stranice nemaju naveden izvor publikacije Vojnoistorijskog instituta, vec su pisane upotrebom sire literature itd.

Uostalom, pogledajte navedene linkove koje sam vam dao i videcete. Da skratimo, javite mi na mail drugisvetski@gmail.com sta ste odlucili i sta ste preduzeli.

drugisvetski.com[uredi | uredi izvor]

Neka preprica, svojim recima, neka uzme deo a ne ceo tekst i sve je OK. Nisam ni idiot ni baksuz, ali neka mera mora da postoji. Mislim da se slazes?

AWB[uredi | uredi izvor]

Da bi ti radio AWB na Linuxu moras imati Wine. E sada ako koristis Ubuntu trazice ti Microsoft .NET Framework 2.0 da bi ti radio. --Kolega2357 (razgovor) 10:06, 13 oktobar 2014 (CEST)

Brisanje Članka[uredi | uredi izvor]

Poštovani, primjetio sam da ste izbrisali moj članak pod nazivom Ecoplan. Možete li mi objasniti gdje sam pogriješio kako u budućnosti nebi ponavljao grešku. Unaprijed zahvaljujem

Ecoplan.mostar (razgovor) 11:46, 14 oktobar 2014 (CEST)

Poštovani,

dogovoreno. Molim Vas da mi vratite članak, a ja ću ga urediti po bosanskom jeziku, pravopisu i gramatici. Zahvaljujem se na kritici i ispravci

Ecoplan.mostar (razgovor) 15:43, 15 oktobar 2014 (CEST)

Munjanes[uredi | uredi izvor]

Šta bi sa korisnikom Munjanes? Zašto je pocrvenio? Prethodni nepotpisani komentar napisao je korisnik Obsuser (razgovordoprinosi) nepoznato vrijeme

Šta fali "slici"? Daj još koji prijedlog! --Munjanes (razgovor) 08:19, 24 oktobar 2014 (CEST)
Kako ti pričaš, meni dođe da se i ne ženim :-) --Munjanes (razgovor) 08:39, 24 oktobar 2014 (CEST)
Nisi skontao, a once you liked this edit. [1] --Munjanes (razgovor) 08:44, 24 oktobar 2014 (CEST)

Pennsylvania[uredi | uredi izvor]

Ne znam šta čekaš sa ovom Pennsylvanijom, nominiraj to za članak mjeseca! :) :) :) --Golden Bosnian Lily (r) 19:00, 23 oktobar 2014 (CEST)

Ma ostalo mi obrazovanje i sport, al' nemam volje više. Nek pričeka, imamo dovoljno prijedloga za OČ. Mog'o si i ti bh. repku nominirati za OČ. --C3r4razgovor 19:13, 23 oktobar 2014 (CEST)

Tibet i WP[uredi | uredi izvor]

Čitam ovaj članak o Tibetu i čini mi se da je pogrešno povezan na Wikipodacima (jedno je kineska autonomna, a druga stvar šira kulturno-historijsko-geografska regija). Šta ti kažeš, dalekoistočnjače? ;) -- KWiki (razgovor) 17:35, 26 oktobar 2014 (CET)

Hm, tačno. Gotovo cijeli tekst obrađuje kinesku autonomnu. Samo promijeni naslov i sve će biti OK. Al' onda ujedno započni i članak o širem pojmu. I da ti odgovorim starom kineskom poslovicom: 最好是問,而不是徘徊。--C3r4razgovor 17:40, 26 oktobar 2014 (CET)
Uradio bih, ali taman mi se ugrijalo nešto čorbali, pa drage volje ostavljam tebi. :D A kažu li ono Japanci "Nikad ne vjeruj kineskim poslovicama"? :)) Ili je obrnuto? :) -- KWiki (razgovor) 17:52, 26 oktobar 2014 (CET)

Nevezano, ali mi mrsko otvarati novu temu samo zbog ovoga :-) : kad stigneš, možeš li ubaciti odgovarajuću kutiju ovdje? (Na EN je Officeholder.) -- KWiki (razgovor) 02:38, 29 oktobar 2014 (CET)

Izvinjenje[uredi | uredi izvor]

Nisam pogledao u desni gornji ćošak.

Rh+ (razgovor) 13:01, 28 oktobar 2014 (CET)