Singl ploče (1974-1975) (Bijelo Dugme)

Sa Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na: navigacija, traži
Question book-new.svg Ovaj članak ili neka od njegovih sekcija nije dovoljno potkrijepljena izvorima (literatura, web stranice ili drugi izvori).
Sporne rečenice i navodi bi mogli, ukoliko se pravilno ne označe validnim izvorima, biti obrisani i uklonjeni. Pomozite Wikipediji tako što ćete navesti validne izvore putem referenci, te nakon toga možete ukloniti ovaj šablon.
Singl ploče (1974-1975)
Album cover
LP Bijelog dugmeta
Žanr Rock
Dužina ?
Izdat 1982
Produciran 1982
Izdavač Jugoton
Diskografija Bijelog dugmeta
5. april '81
(1981)
Singl ploče (1974-1975)
(1982)
Singl ploče (1976-1980)
(1982)

Lista pjesama[uredi | uredi izvor]

  1. "Top"
  2. "Ove ću noći naći blues"
  3. "Glavni junak jedne knjige"
  4. "Bila mama Kukunka, bio tata Taranta"
  5. "Da sam pekar"
  6. "Selma"
  7. "Da mi je znati koji joj je vrag"
  8. "Blues za moju bivšu dragu"
  9. "Ima neka tajna veza"
  10. "I kad prođe sve, pjevat ću i tad"
  11. "Ne gledaj me tako i ne ljubi me više"
  12. "Sve ću da ti dam samo da zaigram"

Članovi grupe[uredi | uredi izvor]

Saradnici[uredi | uredi izvor]

  • Dubravko Majnarić - glavni i odgovorni urednik
  • Radomir Marić Raka - producent
  • Siniša Škarica - izbor pripremio
  • Vladan Jovanović - foto
  • Goran Trbuljak - dizajn