Datoteka:1 euro (ital.).gif

S Wikipedije, slobodne enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

1_euro_(ital.).gif(150 × 153 piksela, veličina datoteke: 18 KB, MIME tip: image/gif)

Sažetak[uredi | uredi izvor]

Opis

1 euro (ital.)

Izvor

http://en.wikipedia.org/wiki/Vitruvian_Man

Datum

10. 11. 2010.

Autor

Dizajn: Laura Cretara (potpisano LC na kovanici); autorska prava: Republika Italija; Ovlašteni izdavač: Ministarstvo ekonomija i finansija

Objašnjenje

1 euro (ital.)

Licenciranje[uredi | uredi izvor]

Zaštićeno    Gornja slika prikazuje monetu – jedinicu vladinog novca, odnosno valute. Dizajni nekih od moneta ne ispunjavaju uslove za zaštitu autorskih prava i u javnom su vlasništvu. Drugi su zaštićeni autorskim pravima. U tim slučajevima, smatra se da njihovo korištenje na Wikipediji spada pod poštenu upotrebu kada se koriste u svrhe komentiranja ili kritike u vezi slike ili same monete. Bilo koja druga upotreba, na Wikipediji ili drugdje, može biti kršenje autorskih prava. Za više informacija, pogledajte Wikipedia:Poštena upotreba.

Također, mogu biti primjenljiva i dodatna zakonska ograničenja u smislu zaštite od falsificiranja novca, a izvan zakona o autorskim pravima, naročito u odnosu na štampani oblik.

Pošiljatelju: molimo dodajte detaljno objašnjenje poštene upotrebe za svaku upotrebu, kao što je opisano na Wikipedia:Stranica sa opisom slike, kao i izvor djela i podatke o autorskim pravima.

Historija datoteke

Kliknite na datum/vrijeme da vidite verziju datoteke iz tog vremena.

Datum/vrijemeSmanjeni pregledDimenzijeKorisnikKomentar
trenutno00:58, 11 novembar 2010Smanjeni pregled verzije na dan 00:58, 11 novembar 2010150 × 153 (18 KB)KWiki (razgovor | doprinosi){{Infoslika |Opis= 1 euro (ital.) |Izvor= http://en.wikipedia.org/wiki/Vitruvian_Man |Datum= 10. 11. 2010. |Autor= Dizajn: Laura Cretara (potpisano LC na kovanici); autorska prava: Republika Italija; Ovlašteni izdavač: Ministarstvo ekonomija i finansija
  • Ne možete prepisati ovu datoteku.

Sljedeća stranica koristi ovu datoteku: