Korisnik:Aleksandar olic

S Wikipedije, slobodne enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

Aleksandar Olić rođen je 1989. godine u Tbilisiju, državi Gruziji. Kao dete se preselio sa roditeljima u Novi Sad u Srbiji. Po završenoj osnovnoj školi 2004. godine upisuje gimnaziju Jovan Jovanović Zmaj u Novom Sadu. Sa odličnim uspehom 2008. godine upisuje fakultet za Menadžment u Sremskim Karlovcima .

U toku studiju je bio član nekoliko sekcija a 2010. postaje član studentske organizacije AIESEC. Posle svoje prve timske pozicije aplicira početkom 2011. godine za mesto izvršnog odbora u lokalnoj kancelariji Novi Sad za poziciju podpredsednika za dolazeću razmenu. U opisu te pozicije dve glavne stavke su bili projektni menadžment i proces dolazeće razmene. Potom sledi niz konferencija i stručnih usavršavanja od strane AIESEC Srbije. Mandat pozicije ističe u maju 2012. godine kao i privođenje kraju stručnih akademskih studija. Diplomski rad je iz oblasti projekata pod nazivom "Savremeno upravljanje projektom na primeru promotivno-edukativnog projekta".

Nakon studija odlazi u Kinu gde predaje engleski pola godine. Po povratku se interesuje za tehnologiju i programiranje. Bavi se pisanjem uputstva za programske alate, kao i pisanjem za domaci startup A51.


Wikipedia:Babel
shMaterinski jezik ovog korisnika jest srpsko-hrvatski.
Матерњи језик овог корисника јест хрватско-српски.
en-4This user speaks English at a near-native level.
fr-1Cette personne peut contribuer avec un niveau élémentaire de français.
ru-1Этот участник владеет русским языком на начальном уровне.