Marjorie Estiano

S Wikipedije, slobodne enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Marjorie Estiano

Marjorie Dias de Oliveira, poznatija po svom nadimku Marjorie Estiano (8. marta 1982.) je brazilska glumica.

Filmografija[uredi | uredi izvor]

  • 2003: Malhação ... Fabiana
  • 2004: Malhação ... Natasha Ferreira
  • 2006: Páginas da Vida ... Marina Andrade Rangel
  • 2006: Sob Nova Direção ... Nely Li
  • 2007: Duas Caras ... Maria Paula Fonseca do Nascimento
  • 2009: Caminho das Índias ... Tônia (Antônia Cavinato)
  • 2010: S.O.S. Emergência ... Flávia Menezes
  • 2011: Amor em Quatro Atos ... Letícia
  • 2011: Malu de Bicicleta ... Sueli
  • 2011: Cine Conhecimento ... -
  • 2011: A Vida da Gente ... Manuela Fonseca
  • 2012: Lado a Lado ... Laura Assunção
  • 2013: O Tempo e o Vento ... Bibiana

Vanjski linkovi[uredi | uredi izvor]


System-users.svg Nedovršeni članak Marjorie Estiano koji govori o biografijama treba dopuniti. Dopunite ga prema pravilima Wikipedije.