Mila Kunis

S Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na navigaciju Idi na pretragu
Mila Kunis
Mila Kunis
Rodno ime Milena Markivna Kunis
Rođenje 14. august 1983
Černivci, Ukrajina
Godine rada 1994-danas
Važniji filmovi i/ili serije Forgetting Sarah Marshall, Max Payne

Milena Markovna Kunis (Милена Маркοвна Кунис, Мілена Марківна Куніс; 14. august 1983, Kijev, Ukrajina) je američka glumica.

Filmografija[uredi | uredi izvor]

  • 2008: Max Payne ... Mona Sax
  • 2008: Forgetting Sarah Marshall ... Rachel Jensen
  • 2007: Moving McAllister ... Michelle
  • 1999 - 2008: Family Guy ... Meg Griffin
  • 1997 - 2006: That '70s Show ... Jackie Burkhart

Vanjski linkovi[uredi | uredi izvor]