Monika Brodka

Sa Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na: navigacija, traži

Monika Brodka [1] (Żywiec, 7. februar 1987. godine) je poljska pop pjevačica, tekstopisac.

Monika Brodka1.JPG

Diskografija[uredi | uredi izvor]

Godina Naslov top-listama Album
LP3 Flag of Poland.svg [2] Evropska unija [3]
2004 Ten 13 1 - Mini Album vol. 1/Album
Dziewczyna mojego chłopaka 11 15 79
2005 Miałeś być... 12 1 54 Reedycja
2006 Znam Cię na pamięć 15 1 43 Moje piosenki
2007 Miał być ślub... - 6 81
Za mało wiem - - -
2008 Niagara Falls(Silver Rocket featuring Monika Brodka) 37 21 186 Tesla
2010 W pięciu smakach 3 7 100 Granda
Granda 4 12 127
2011 Krzyżówka dnia 14 7 95

Vanjski linkovi[uredi | uredi izvor]

Commons logo
U Wikimedijinom spremniku se nalazi još materijala vezanih uz: