Nina Badrić

S Wikipedije, slobodne enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Question book-new.svg Ovaj članak ili neka od njegovih sekcija nije dovoljno potkrijepljena izvorima (literatura, web-stranice ili drugi izvori).
Ako se pravilno ne potkrijepe validnim izvorima, sporne rečenice i navodi mogli bi biti obrisani. Pomozite Wikipediji tako što ćete navesti validne izvore putem referenci te nakon toga možete ukloniti ovaj šablon.
Nina Badrić

Nina Badrić (Zagreb, 4. juli 1972.) je hrvatska pop pjevačica. Jedna je od najcjenjenijih i najtrofejnijih muzičara čija se popularnost proširila i izvan granica Hrvatske.

Diskografija[uredi | uredi izvor]

  1. Ljubav i bol – 1995
  2. Godine nestvarne – 1995
  3. Personality – 1997
  4. Unique – 1999
  5. Nina – 2000
  6. Collection – 200
  7. Ljubav – 2003
  8. Ljubav za ljubav - Live – 2005
  9. 07 - 2007
  10. NeBo - 2011.

Vanjski linkovi[uredi | uredi izvor]


System-users.svg Nedovršeni članak Nina Badrić koji govori o biografijama treba dopuniti. Dopunite ga prema pravilima Wikipedije.