Razlika između verzija stranice "Kemal Avdić"

S Wikipedije, slobodne enciklopedije
[nepregledana izmjena][pregledana izmjena]
Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
No edit summary
EmirA (razgovor | doprinosi)
m Poništene izmjene koje je napravio 188.124.199.149 (razgovor), vraćeno na zadnju verziju koju je sačuvao Safet the athlet
Red 1: Red 1:
Kemal Avdić (Banovići, 30. kolovoza 1988.) bosanskohercegovački je profesionalni košarkaš. Igra na poziciji krilnog centra, a trenutačno je član Bosne ASA BH Telecom.
'''Kemal Avdić''' ([[Banovići]], [[30. august]] [[1988]].) je [[Bosna i Hercegovina|bosanskohercegovački]] [[košarka]]š. Trenutno igra za košarkaški klub [[ASCO Śląsk]] ([[Wrocław]], [[Poljska]]).
Karijera [uredi]

Avdić je karijeru gradio u Poljskoj gdje je nastupao za ASCO Śląsk koji je napustio krajem sezone 2007./08. zbog financijskih problema kluba. Novu sezonu počeo u hrvatskom prvoligašu Svjetlosti iz Slavonskog Broda, a onda u siječnju 2009. potpisuje četverogodišnji ugovor s Bosnom ASA BH Telecom.[1] Tada je trebao otići na posudbu u KK Slaviju, ali ozljedom Hajrića otvorio mu se prostor u momčadi. S Bosnom je na kraju sezone osvojio bosanskohercegovački kup.





Verzija na dan 28 april 2010 u 23:38

Kemal Avdić (Banovići, 30. august 1988.) je bosanskohercegovački košarkaš. Trenutno igra za košarkaški klub ASCO Śląsk (Wrocław, Poljska).



Nedovršeni članak Kemal Avdić koji govori o sportu treba dopuniti. Dopunite ga prema pravilima Wikipedije.