Wikipedia:Administratori: razlika između verzija

Idi na navigaciju Idi na pretragu
→‎Protiv: odoh ja...
(→‎Protiv: odoh ja...)
# {{Protiv}} [[Korisnik:Edinwiki|Edin]] 17:08, 28 juni 2011 (CEST) I ja glasam protiv skidanja statusa. Već sam na čaršiji spomenuo kao i Ado ovdje da je bolje da privatno o ovom porazgovarate i da se sve na fin način riješi. (Nisam siguran da li smijem glasati? Aktivan sam preko 30 dana i imam više od 150 izmjena izgleda.)
# {{Protiv}} Samo da upozorim neke druge koji su ovdje glasali te se izjasnjavaju sa "neki cedo preko drine": jedno od pravila Wikipedije je pretpostavljanje dobre namjere drugih korisnika. Jedno od pravila zbog kojih se blokira. Osim toga, ne vjerujem da poznajes covjeka da bi ga tako oslovljavao, to je krsenje drugog pravila zbog kojeg se blokira; naime licni napadi. Hattab smiri strasti malo, a ti Cera ovim ne postizes nista. Trazi potvrdu na drugim mjestima. --[[User:WizardOfOz|<font face="Monotype corsiva" size="4" style="color:#000000;color:blue"><i>WizardOfOz</i></font>]] <sup><span style="font-family:Italic;color:blue">[[user_talk:WizardOfOz|talk]]</span></sup> 19:33, 28 juni 2011 (CEST)
# {{Protiv}} Evo da se oglasi i Čedo preko Drine, i dušmanin, i perfidni vandal. Prijateljski savet Administratoru Ceru povodom ove nominacije. Odluke na vikipediji ne donose administratori, niti zaštite stranice kada nije po njihovom. Odluke donosi zajednica, koncenzus, i dogovor. Ne administratori. Eto, toliko od mene, sad odoh stvarno. P.S. preko Drine... --<span style="text-shadow:grey 0.2em 0.2em 0.1em; class=texhtml">[[Korisnik:WhiteWriter |WhiteWriter ]]<sup>[[Razgovor sa korisnikom:WhiteWriter|piše]]</sup></span> 19:22, 29 juni 2011 (CEST)
 
==== Komentar ====
314

izmjena

Navigacija