Razlika između verzija stranice "Razgovor:Daniel Diges"

Sadržaj stranice nije podržan na drugim jezicima.
S Wikipedije, slobodne enciklopedije
Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Red 3: Red 3:
== Komentar na izmjenu ==
== Komentar na izmjenu ==


Ja imam dva pitanjca vazana za izmjene u ovom članku. Prvo je samo da provjerim je l' ja to živim u zabludi svo ovo vrijeme: zar se u našem jeziku ne kaže "dječji" a ne "dječiji"? A drugo je "Evrovizija". Stvarno? Nije ispravno reći Eurovizija? Da li onda u tom slučaju u ovom članku mogu upotrijebiti "Eurosong"? Stvarno mi je žao, ali Evrovizija mi toliko para uši da bih radije vidjela da piše Eurosong. Hvala!
Ja imam dva pitanjca vezana za izmjene u ovom članku. Prvo je samo da provjerim je l' ja to živim u zabludi svo ovo vrijeme: zar se u našem jeziku ne kaže "dječji" a ne "dječiji"? A drugo je "Evrovizija". Stvarno? Nije ispravno reći Eurovizija? Da li onda u tom slučaju u ovom članku mogu upotrijebiti "Eurosong"? Stvarno mi je žao, ali Evrovizija mi toliko para uši da bih radije vidjela da piše Eurosong. Hvala!
[[Korisnik:Ajda t|Ajda t]] 14:26, 26 oktobar 2011 (CEST)
[[Korisnik:Ajda t|Ajda t]] 14:26, 26 oktobar 2011 (CEST)

Verzija na dan 26 oktobar 2011 u 14:34

Komentar na izmjenu

Ja imam dva pitanjca vezana za izmjene u ovom članku. Prvo je samo da provjerim je l' ja to živim u zabludi svo ovo vrijeme: zar se u našem jeziku ne kaže "dječji" a ne "dječiji"? A drugo je "Evrovizija". Stvarno? Nije ispravno reći Eurovizija? Da li onda u tom slučaju u ovom članku mogu upotrijebiti "Eurosong"? Stvarno mi je žao, ali Evrovizija mi toliko para uši da bih radije vidjela da piše Eurosong. Hvala! Ajda t 14:26, 26 oktobar 2011 (CEST)[odgovori]