Razlika između izmjena na stranici "Wikipedia:Čaršija"

Idi na navigaciju Idi na pretragu
:::Nacionalnst i državljanstvo nisu jedna te ista stvar. Kljuić svakako jest bosanskohercegovački političar zato što je rođen i odrastao u BiH, ali je i hrvatski zato što je hrvatske nacionalnosti. Uostalom, ako on sam za sebe kaže da je Hrvat, što sam već dokazao, tko ste vi da to brišete? --[[Korisnik:Starčevićanac|Starčevićanac]] ([[Razgovor sa korisnikom:Starčevićanac|razgovor]]) 12:24, 14 februar 2013 (CET)
::::Vi niste dokazali ništa. Običnim vandalima nije mjesto na Wikipediji. Iz intervja nigdje se ne navodi da je on 'rvat nego bosanac/hercegovac. Stvrstavanje njega među hrvate (hrvatska) je čisti vandalizam, jer 'rvati su bosanskohercegovački a ne 'rvatski. --[[Korisnik:CERminator|CER@]] ([[Razgovor_sa_korisnikom:CERminator|<font color="green"><small>ask</small></font>]]) 12:30, 14 februar 2013 (CET)
::A kad kaže "''mi Hrvati''" time vjerojatno želi za sebe reći da je Afganistanac, zar ne? Već sam rekao, i ponovit ću, mada znam da ti nećeš shvatit, on je i hrvatski i bosanskohercegovački političar. Nacionalnost je jedno, a državljanstvo drugo. Hrvat je uvijek Hrvat, isto kao što je i Bošnjak uvijek Bošnjak, bez obzira živio on u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, ili nekoj desetoj zemlji, koliko god se to tebi ne sviđalo.--[[Korisnik:Starčevićanac|Starčevićanac]] ([[Razgovor sa korisnikom:Starčevićanac|razgovor]]) 13:56, 14 februar 2013 (CET)
 
== Južni Sudan ==
328

izmjena

Navigacija