Razlika između izmjena na stranici "Wikipedia:Čaršija"

Idi na navigaciju Idi na pretragu
m
nema sažetka izmjene
m
::::Vi niste dokazali ništa. Običnim vandalima nije mjesto na Wikipediji. Iz intervja nigdje se ne navodi da je on 'rvat nego bosanac/hercegovac. Stvrstavanje njega među hrvate (hrvatska) je čisti vandalizam, jer 'rvati su bosanskohercegovački a ne 'rvatski. --[[Korisnik:CERminator|CER@]] ([[Razgovor_sa_korisnikom:CERminator|<font color="green"><small>ask</small></font>]]) 12:30, 14 februar 2013 (CET)
::A kad kaže "''mi Hrvati''" time vjerojatno želi za sebe reći da je Afganistanac, zar ne? Već sam rekao, i ponovit ću, mada znam da ti nećeš shvatit, on je i hrvatski i bosanskohercegovački političar. Nacionalnost je jedno, a državljanstvo drugo. Hrvat je uvijek Hrvat, isto kao što je i Bošnjak uvijek Bošnjak, bez obzira živio on u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, ili nekoj desetoj zemlji, koliko god se to tebi ne sviđalo.--[[Korisnik:Starčevićanac|Starčevićanac]] ([[Razgovor sa korisnikom:Starčevićanac|razgovor]]) 13:56, 14 februar 2013 (CET)
:::Da bi vandali bolje shvatili: ovdje na bs.wikipediji kad kažemo srpski pisac mislimo na pisca koji je po NACIONALNOSTI Srbin. A kad stavimo nekog Mustafu ili Muhameda u srbijanske pisce onda se podrazumijeva da je on pisac iz Srbije. Ako vam to nije jasno onda ste stvarno vandal.--[[Korisnik:CERminator|CER@]] ([[Razgovor_sa_korisnikom:CERminator|<font color="green"><small>ask</small></font>]]) 14:02, 14 februar 2013 (CET)
 
== Južni Sudan ==
73.705

izmjena

Navigacija