Jump to content

Razgovor s korisnikom:Munich 2013: razlika između verzija

:Hvala na odgvoru. Mozda je u svemu problem moja aktivnost na Wikipediji na Njemackom jeziku gdje je dozvoljeno postavljanje svih informacija koje imaju validnost. Informacija se zatim napise u konjuntkivu i problem je rijesen.Za mene licno je podatak o broju stanovnika, iako preeliminaran, sasvim vjerodostojan, ali ako ste se vi dgovorili da se vode podatci iz 1991. godine, onda je ok.Za mene licno to nema nikakvog smisla, jer su podaci tu.U svakom slucjau - hvala.
::Razlika je sto na de.wiki nema toliko vandalizma u pogledu svojacenja na balkanu. Tako da tim postupcima samo stitimo ovu wiki. Nichts für ungut, aber bin mir sicher dass ihr noch gut auskommen werdet. Schau dir mal den Vorschlag vom Blitzer an und vielleicht magst dich dort etwas aktivieren. Was Physik betrifft sind wir mehr als shwach. --[[User:WizardOfOz|<font face="Monotype corsiva" size="4" style="color:#000000;color:blue"><i>WizardOfOz</i></font>]] <sup><span style="font-family:Italic;color:blue">[[user_talk:WizardOfOz|talk]]</span></sup> 17:02, 30 august 2014 (CEST)
 
pozdrav
U Sarajevu zivim vec dugo godina a osim toga radim izmedju ostalog i sa budzetskim korisnicima i sa gradjevinarima i dobro znam situaciju u BiH a pogotovo u Sarajevu. Sto se tice broja stanovnika, to vam se Wizard objasnio a i ja sam vec slicno rekao (popis jos nije okoncan, moguce je da su se desavale situacije da je neko popisan na dva mjesta, u mjestu prebivalista i mjestu privremenog boravista, pa je preliminarni broj vjerovatno podlozan ispravkama). Drugo, muzej kao sto ste rekli ima ODOBRENA sredstva u budzetu? Da li uopce znate sta ta recenica znaci u praksi? Radio sam na tome pa dobro znam. Znaci sve dok se ne ugradi posljednja cigla, i stavi kljuc u ruke projekat nije zavrsen tako da ni izbliza ne mozemo govoriti o izgradjenom muzeju, nemam nista protiv muzeja, patriota sam bosanski, ali ovdje moramo iznositi samo cinjenice. Cim se taj projekat zvanicno i svecano otvorio vjerujete i sam cu prvi to ovdje napisati, trece ista stvar je i u vezi autoputa. Trenutno zavrsen je tunel vijenac prema Zenici nakon pune dvije godine izgradnje, i 25.10.pusten u promet. Dolje prema jugu dovrsena je samo obilaznica do Vlakova a prema mostaru se i dalje ide dosadasnjom cestom kroz Hadzice, Tarcin i dalje. Istina gradi se i dalje, a tacan datum zavrsetka ne zna niko pa ni ceste federacije. (Iz iskustva znam da se za cas stvari mogu promijeniti). Toliko, i molba da se vise takvim tonom ne obracate meni, u suprotnom cu vas blokirati bez prethodne najave.<font style="white-space:nowrap;text-shadow:#df0578 0.1em 0.1em 1.5em,#01796F -0.1em -0.1em 1.5em;">[[Korisnik:C3r4|C3r4]][[Razgovor sa korisnikom:C3r4|<sup>pričaj</sup>]]</font> 09:00, 31 august 2014 (CEST)
73.705

izmjena