Razgovor s korisnikom:Munich 2013: razlika između verzija

Idi na navigaciju Idi na pretragu
→‎Pravopis: novi odjeljak
(→‎Pravopis: novi odjeljak)
U Sarajevu zivim vec dugo godina a osim toga radim izmedju ostalog i sa budzetskim korisnicima i sa gradjevinarima i dobro znam situaciju u BiH a pogotovo u Sarajevu. Sto se tice broja stanovnika, to vam se Wizard objasnio a i ja sam vec slicno rekao (popis jos nije okoncan, moguce je da su se desavale situacije da je neko popisan na dva mjesta, u mjestu prebivalista i mjestu privremenog boravista, pa je preliminarni broj vjerovatno podlozan ispravkama). Drugo, muzej kao sto ste rekli ima ODOBRENA sredstva u budzetu? Da li uopce znate sta ta recenica znaci u praksi? Radio sam na tome pa dobro znam. Znaci sve dok se ne ugradi posljednja cigla, i stavi kljuc u ruke projekat nije zavrsen tako da ni izbliza ne mozemo govoriti o izgradjenom muzeju, nemam nista protiv muzeja, patriota sam bosanski, ali ovdje moramo iznositi samo cinjenice. Cim se taj projekat zvanicno i svecano otvori vjerujete i sam cu prvi to ovdje napisati, trece ista stvar je i u vezi autoputa. Trenutno zavrsen je tunel vijenac prema Zenici nakon pune dvije godine izgradnje, i 25.10.pusten u promet. Dolje prema jugu dovrsena je samo obilaznica do Vlakova a prema mostaru se i dalje ide dosadasnjom cestom kroz Hadzice, Tarcin i dalje. Istina gradi se i dalje, a tacan datum zavrsetka ne zna niko pa ni ceste federacije. (Iz iskustva znam da se za cas stvari mogu promijeniti). Toliko, i molba da se vise takvim tonom ne obracate meni, u suprotnom cu vas blokirati bez prethodne najave.<font style="white-space:nowrap;text-shadow:#df0578 0.1em 0.1em 1.5em,#01796F -0.1em -0.1em 1.5em;">[[Korisnik:C3r4|C3r4]][[Razgovor sa korisnikom:C3r4|<sup>pričaj</sup>]]</font> 09:00, 31 august 2014 (CEST)
:: Pogledajte ovaj [https://bs.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:%C4%8Car%C5%A1ija#Preliminarni_popis_stanovni.C5.A1tva_u_BiH komentar]!--[[User:AnToni|'''<font face="Bradley Hand ITC" size="2px"><font color="red">A</font><font color="black">n</font><font color="red">T</font><font color="green">o</font><font color="Gold">n</font><font color="black">i</font></font>''']]<sub>([[Razgovor sa korisnikom:AnToni|''<font face="Bradley Hand ITC"><font color="red">ra</font><font color="green">zg</font><font color="gold">ov</font><font color="black">or</font></font>'']])</sub> 12:04, 1 septembar 2014 (CEST)
 
== Pravopis ==
 
Pogledajte vamo u pravopisu šta se kako piše. Ne pišemo '''sučelje''' nego '''interfejs'''.--[[Korisnik:Munjanes|Munja]] <small>[[Razgovor_sa_korisnikom:Munjanes|(razg.)]]</small> 18:08, 1 septembar 2014 (CEST)
5.165

izmjena

Navigacija