Razlika između izmjena na stranici "Atticus Rhodes"

Idi na navigaciju Idi na pretragu
Dodano 5 bajtova ,  prije 14 godina
m
nema sažetka izmjene
m
| najdraža hrana =
}}
'''Atticus Rhodes''' (fon. ''Atikus Rouds'') je fiktivni lik iz [[japan]]ske crtane serije [[Yu-Gi-Oh!GX]]. Atticus je 16-godišnji dječak, student Akademije dvoboja i stariji brat [[Alexis Rhodes]]. Jedan je od osam Jahača sjene koji su u potrazi za ključem tajanstvene prostorije gdje se nalaze tri magične karte. Pojavljuje se od pete epizode Yu-Gi-Oh!GXa. U njegovom špilu karata su uglavnom zmajevi.
 
AtticusjeAtticus je misteriozno nestao iz napuštene spavaonice. Njegova sestra Alexis čini sve kako bi ga pronašla. Nakon dvoboja između njega i [[YadenJaden Yuki]]ja, kojeg su tokom duela poznavali kao Noćni Ogrtač, Alexis saznaje da je jedan od Jahača sjene zapravo njen brat Atticus.
Atticus je 16-godišnji dječak, student Akademije dvoboja i stariji brat [[Alexis Rhodes]]. Jedan je od osam Jahača sjene koji su u potrazi za ključem tajanstvene prostorije u kojoj se nalaze tri magične karte. Pojavljuje se od pete epizode Yu-Gi-Oh!GXa. U njegovom špilu karata su uglavnom zmajevi.
 
Atticusje misteriozno nestao iz napuštene spavaonice. Njegova sestra Alexis čini sve kako bi ga pronašla. Nakon dvoboja između njega i [[Yaden Yuki]]ja, kojeg su tokom duela poznavali kao Noćni Ogrtač, Alexis saznaje da je jedan od Jahača sjene zapravo njen brat.
 
{{Yu-Gi-Oh! GX}}
18.532

izmjene

Navigacija