Razgovor s korisnikom:IndexAccount: razlika između verzija

Idi na navigaciju Idi na pretragu
Pozdrav Indekse. Dobrodošao na bs.wiki i nadam se da ćeš ovdje duže vrijeme ostati i pomoći projektu sa svojim doprinosima. :) Dodijelio sam ti urednička prava, tako da će tvoje izmjene sada automatski biti pregledane. -- [[Korisnik:Edinwiki|<span style="font-family: Tahoma;"><b>Edin</b></span>]]<sup>([[Razgovor sa korisnikom:Edinwiki|<span style="color:green"><b>r</b></span>]])</sup> 10:36, 6 oktobar 2018 (CEST)
: {{ping|Edinwiki}}: Zahvaljujem se na dodjeli uredničkih prava. Svakako ću ostati u narednom periodu na bs.wiki i prije svega doprinositi na istim temama na kojima radnim na en.wiki. Nije baš da sam došao sam glasovati. :DD --[[Korisnik:IndexAccount|IndexAccount]] ([[Razgovor s korisnikom:IndexAccount|razgovor]]) 10:42, 6 oktobar 2018 (CEST)
 
==Slabinja==
 
Pozdrav kolega. Molio bih vas samo da obratite pažnju. Kod naselja nemojte mijenjati osnovne podatke koji su dati u zaglavlju kao npr. "selo" umjesto naselje, jer je "naselje" napisano sa određenom svrhom. Naseljena mjesta u tabeli "naseljeno mjesto" konkretno za Hrvatsku pa i druge zemlje razvrstana su na : naselje, općina, grad ne na TIP naselja gradsko ("grad") ili seosko ("selo"). Značajke vezane za naselja stavljajte u nastavku teksta (kao npr. "geografski položaj", ne u nastavku samog naslova. Ime najvišeg vrha i druge karakteristike vezane za naselje možete staviti pod "Geografija" itd. U vrhu zaglavlja OBIČNOide slika samog naselja ili nekakav detalj, slika spomenika iz NOR-a koja liči iskreno više na nekakvu šipku sa letećim tanjirom na vrhu, nije baš najsretnije rješenje za osnovnu sliku naselja itd. Ukratko, pogledajte malo i druga naselja kako su rađena, jer nema nikakvog smisla da odskaču jedni od drugih. Lijep pozdrav.--[[Korisnik:Rethymno|Rethymno]] ([[Razgovor s korisnikom:Rethymno|razgovor]]) 21:07, 13 oktobar 2018 (CEST)
80.131

izmjena

Navigacija