Razlika između verzija stranice "Ritmička gimnastika"

S Wikipedije, slobodne enciklopedije
[nepregledana izmjena][nepregledana izmjena]
Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
iw
No edit summary
Red 1: Red 1:
{{Preuređivanje}}{{Wikify}}
{{Preuređivanje}}{{Wikify}}
'''Ritmička gimnastika''' je veoma zahtjevan i lijep sport. Njime se bave djevojcice. Za ritmicku gimnastiku su potrebni rekviziti a to su:lopta, traka,obruc, vijaca i cunjevi, izizev rekvizita potrebni su i trikoi a i razgibanost. Najbolja gimnasticarka u bosni je Amila Terzimehic koja je svojim trudom dosla do znacajnih rezultata.
'''Ritmička gimnastika''' je veoma zahtjevan i lijep sport. Njime se bave djevojcice od uzrasta 5 godina do 20 godina . Za ritmicku gimnastiku su potrebni rekviziti a to su:lopta, traka,obruc, vijaca i cunjevi, izizev rekvizita potrebni su i trikoi a i razgibanost.
Trenutno najbolja gimnasticarka u Bosni i Hercegovin je Amila Terzimehic koja je svojim trudom dosla do znacajnih rezultata.
{{Stub-sport}}
{{Stub-sport}}
[[Kategorija:Sport]]
[[Kategorija:Sport]]

Verzija na dan 29 januar 2008 u 15:38

Ritmička gimnastika je veoma zahtjevan i lijep sport. Njime se bave djevojcice od uzrasta 5 godina do 20 godina . Za ritmicku gimnastiku su potrebni rekviziti a to su:lopta, traka,obruc, vijaca i cunjevi, izizev rekvizita potrebni su i trikoi a i razgibanost. Trenutno najbolja gimnasticarka u Bosni i Hercegovin je Amila Terzimehic koja je svojim trudom dosla do znacajnih rezultata.
Nedovršeni članak Ritmička gimnastika koji govori o sportu treba dopuniti. Dopunite ga prema pravilima Wikipedije.