Razlika između verzija stranice "Chazz Princeton"

S Wikipedije, slobodne enciklopedije
[nepregledana izmjena][nepregledana izmjena]
Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
No edit summary
NH08 (razgovor | doprinosi)
No edit summary
Red 15: Red 15:
'''Chazz Princeton''' (fon. ''Čez Prinston'') je fiktivni lik iz [[japan]]ske crtane serije [[Yu-Gi-Oh! GX]]. Chazz Princeton je 15-godišnji dječak, student [[Duel Academy|Akademije dvoboja]] i jedan od negativaca serije. Uvijek je namrgođen i u svom fazonu.
'''Chazz Princeton''' (fon. ''Čez Prinston'') je fiktivni lik iz [[japan]]ske crtane serije [[Yu-Gi-Oh! GX]]. Chazz Princeton je 15-godišnji dječak, student [[Duel Academy|Akademije dvoboja]] i jedan od negativaca serije. Uvijek je namrgođen i u svom fazonu.


Nakon dvoboja između profesora [[Vellian Crowler|dr.Crowlera]] i glavnog junaka serije [[Jaden Yuki|Jadena]], Chazz uviđa da bi mu Jaden mogao biti konkurencija te čini sve da bi ga pobjedio, ali se dvoboji uvijek završavaju njegovim porazom. Zbog pritiska svoje bogate braće, Chazz želi postati najbolji borac na svijetu. Nakon izvjesnog vremena prebacuje se na Istočnu akademiju, ali se vraća. Iako ne želi priznati ostalim studentima (da ne bi ispao slabić), Chazz često razgovara sa jednim od tri duha iz karte Ojama trio koji je djetinjast. Vremenom Chazz postaje jednim od sedam čuvara ključa tajanstvene prostorije u kojoj se nalaze svete karte i nadmeće se sa Jahačima sjene.U drugoj sezoni se pridružuje Društvu svjetla,ali ga Džejden oslobađa.
Nakon dvoboja između profesora [[Vellian Crowler|dr.Crowlera]] i glavnog junaka serije [[Jaden Yuki|Jadena]], Chazz uviđa da bi mu Jaden mogao biti konkurencija te čini sve da bi ga pobjedio, ali se dvoboji uvijek završavaju njegovim porazom. Zbog pritiska svoje bogate braće, Chazz želi postati najbolji borac na svijetu. Nakon izvjesnog vremena prebacuje se na Istočnu akademiju, ali se vraća. Iako ne želi priznati ostalim studentima (da ne bi ispao slabić), Chazz često razgovara sa jednim od tri duha iz karte Ojama trio koji je djetinjast. Vremenom Chazz postaje jednim od sedam čuvara ključa tajanstvene prostorije u kojoj se nalaze svete karte i nadmeće se sa Jahačima sjene.U drugoj sezoni se pridružuje [[Društvo svjetloslti|Društvu svjetosti|]],ali ga Džejden oslobađa.





Verzija na dan 9 mart 2008 u 19:24

Šablon:Yu-Gi-Oh! lik Chazz Princeton (fon. Čez Prinston) je fiktivni lik iz japanske crtane serije Yu-Gi-Oh! GX. Chazz Princeton je 15-godišnji dječak, student Akademije dvoboja i jedan od negativaca serije. Uvijek je namrgođen i u svom fazonu.

Nakon dvoboja između profesora dr.Crowlera i glavnog junaka serije Jadena, Chazz uviđa da bi mu Jaden mogao biti konkurencija te čini sve da bi ga pobjedio, ali se dvoboji uvijek završavaju njegovim porazom. Zbog pritiska svoje bogate braće, Chazz želi postati najbolji borac na svijetu. Nakon izvjesnog vremena prebacuje se na Istočnu akademiju, ali se vraća. Iako ne želi priznati ostalim studentima (da ne bi ispao slabić), Chazz često razgovara sa jednim od tri duha iz karte Ojama trio koji je djetinjast. Vremenom Chazz postaje jednim od sedam čuvara ključa tajanstvene prostorije u kojoj se nalaze svete karte i nadmeće se sa Jahačima sjene.U drugoj sezoni se pridružuje Društvu svjetosti|,ali ga Džejden oslobađa.


Galerija

Šablon:Yu-Gi-Oh! GX