Razlika između verzija stranice "Korisnik:HarunB"

S Wikipedije, slobodne enciklopedije
Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
HarunB (razgovor | doprinosi)
No edit summary
HarunB (razgovor | doprinosi)
mNo edit summary
Red 1: Red 1:
'''Zdravo.''' Dugo nisam bio aktivan na wikipediji, ali nadam se da ću ipak moći malo pomoći. Ja već nekoliko godina studiram historiju na jednom velikom univerzitetu u SAD, pa engleski mi je na boljem nivou od većine samih Amerikanaca. Tečno govorim svoj maternji bosanski jezik, ali gramatika mi nije savršena s time što sam prošao cijelo školovanje ovdje "preko bare" - siguran sam da se i na wikipediji da primjetiti. Ipak se nekako snalazim, a trenutno još studiram njemački i ruski. Mnogo me zanimaju (popularna) muzika i evropski nogomet, tako da će većina mojih izmjena ovdje vjerovatno biti povezana za jedno ili drugo. Naravno, zanima me i historija, ali mrzim nacionalizam i svađe a znam da toga na žalost često ima na wikipediji.
'''Zdravo.''' Dugo nisam bio aktivan na wikipediji, ali nadam se da ću ipak moći malo pomoći. Ja već nekoliko godina studiram historiju na jednom velikom univerzitetu u SAD, pa engleski mi je na boljem nivou od većine samih Amerikanaca. Tečno govorim svoj maternji bosanski jezik, ali gramatika mi nije savršena s time što sam prošao cijelo školovanje ovdje "preko bare" - siguran sam da se i na wikipediji da primjetiti. Ipak se nekako snalazim, a trenutno još studiram njemački i ruski. Mnogo me zanimaju (popularna) muzika i evropski nogomet, tako da će većina mojih izmjena ovdje vjerovatno biti povezana za jedno ili drugo. Naravno, zanima me i historija, ali mrzim nacionalizam i svađe a znam da toga na žalost često ima na wiki člancima o toj temi.


[[Slika:Odlikovanje bosanski.jpg|thumb|right|100px|Odlikovanje za doprinos promociji bosanskoga jezika na Wikipediji [[Korisnik:Emir Kotromanić|(EK)]]]]{{Wiki srebro zastava}}
[[Slika:Odlikovanje bosanski.jpg|thumb|right|100px|Odlikovanje za doprinos promociji bosanskoga jezika na Wikipediji [[Korisnik:Emir Kotromanić|(EK)]]]]{{Wiki srebro zastava}}

Verzija na dan 29 januar 2009 u 02:41

Zdravo. Dugo nisam bio aktivan na wikipediji, ali nadam se da ću ipak moći malo pomoći. Ja već nekoliko godina studiram historiju na jednom velikom univerzitetu u SAD, pa engleski mi je na boljem nivou od većine samih Amerikanaca. Tečno govorim svoj maternji bosanski jezik, ali gramatika mi nije savršena s time što sam prošao cijelo školovanje ovdje "preko bare" - siguran sam da se i na wikipediji da primjetiti. Ipak se nekako snalazim, a trenutno još studiram njemački i ruski. Mnogo me zanimaju (popularna) muzika i evropski nogomet, tako da će većina mojih izmjena ovdje vjerovatno biti povezana za jedno ili drugo. Naravno, zanima me i historija, ali mrzim nacionalizam i svađe a znam da toga na žalost često ima na wiki člancima o toj temi.

Odlikovanje za doprinos promociji bosanskoga jezika na Wikipediji (EK)
Medalja za značajan
doprinos Wikipediji
bsOvom korisniku bosanski je maternji jezik.
enThis user is a native speaker of English.


de-1Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.