Razgovor:Armija Republike Bosne i Hercegovine

S Wikipedije, slobodne enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Internet-group-chat.svg Ovo je stranica za razgovor na kojoj možete predlagati izmjene na članku.
 • Opća pitanja
 • Tehnička pitanja
 • Neutralno gledište
 • BiH se ne zove zvanicno "Republika Bosna i Hercegovina", vec samo, "Bosna i Hercegovina". Naslov ovog clanka nije relevantan. Jos ako bi ova vojska postojala...

  Clanak nije o Bosni i Hercegovini vec o Armiji Republike Bosne i Hercegovine, u svom ispravnom imenu, koja je punopravno bila osnovana na dan naveden u clanku. U najmanju ruku clanak je historijskog karaktera te zato i relevantan te se treba prosiriti sa jos informacija --Dado 00:57, 27 apr 2005 (CEST)


  Mislim da bi pod generale trebalo staviti i Blaža Kraljevića. Ipak je bio član glavnog štaba ARBiH.--Jack Sparrow 10:03, 3 maj 2007 (CEST)Jack Sparrow

  Apsolutno. Kraljević je bio legenda odbrane Bosne. Inače, ovaj članak će se svakako trebat doradit i dopunit kako se bude pojavljivala literatura...Emir Kotromanić 13:30, 9 maj 2007 (CEST)


  Postovani, Nedostaje link na bogat izbor obiljezja ArmijeRBIH http://armijarbih.co.ba Srdacni pozdravi

  Žalimo ali navedena stranica je u privatnom vlasništvu i iz tog razloga se ne može postaviti u vanjske linkove. Stranica sama za sebe se ne može koristiti ni kao izvor jer je i njen vlasnik naveden samo sa imenom bez prezimena, znači anoniman. Pozdrav --Amir Pitaj nekog drugog 00:39, 30 decembar 2008 (CET)

  prijedlog da se upiše general brigadir Mustafa Polutak koji je bio četvrti komandant 4.korpusa ARBiH, bio je u Štabu Vrhovne Komande ARBiH. pozdrav!