Razgovor:Crnogorci

S Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na navigaciju Idi na pretragu

Želim da kažem Pokrajcu i osobi koja je napisala prethodnu verziju članka o Crnogorcima, da usaglase mišljenje na ovoj stranici umjesto da brišu kompletan članak. Ako je nešto sporno onda analizirajte pasus po pasus na ovoj stranici. Emir Arven 15:06, 1 jun 2005 (CEST)

Članak koji je bio postavljen sam prebacio na novi članak Crna Gora. Dotični ipak više opisuje Crnu Goru kao državu nego Crnogorce kao narod. Takođe bih zamolio bih osobu koja je postavila dati članak da se, ukoliko ima namjeru postavljati dodatne članke o Crnoj Gori, po mogućnosti registruje/prijavi. Jest da nije obavezno, ali je lakše razgovarati. --Bosnawi 15:08, 1 jun 2005 (CEST)
Upravu si za prebacivanje teksta u poseban članak u Crnoj Gori. Možda samo onaj dio teksta koji govori o porijeklu Crnogoraca bi mogao biti dio članka o Crnogorcima, ali neka se o tome dogovore autori. Emir Arven 15:44, 1 jun 2005 (CEST)

Naravno da je najbolje i najracionalnije da se dve verzije članka "pomešaju", ali objektivno i sa principima NPOV. Trenutno nemam vremena za to, tako se može očekivati da nešto uradim povodom toga za koji dan. Neka pokuša neko od vas, pa čemo videti kako je ispalo. --Pokrajac 16:34, 1 jun 2005 (CEST) Crnogorci su Crnogorci, a SrboCrnogorci su Srbi.

Azuriranje podataka[uredi izvor]

Obzirom da se na crnogorskoj enciklopediji bune zbog nekih nesigurnih informacija u vezi sa BIH, i gdje bi neko od vas mogao da ispravi te moguce greske, i ja nalazim da su ovi podaci neazurirani i apsolutno ne odgovaraju istini.:)