Razgovor:Crotram

Sadržaj stranice nije podržan na drugim jezicima.
S Wikipedije, slobodne enciklopedije

Bilo bi jako lijepo kada se nebi uključivali u uređivanje ovog članka ljudi koji ništa ne znaju o konzorcijumu "Crotram"!

Đuro Đaković je itekako član i jedna od firmi koje sudjeluju u konzorcijumu, a čiji će se udio doprinosa s vremenom čak i povećavati, pa je krajnja ignorancija brisati ga iz teksta.

Takvo ponašanje puno govori o onome tko to radi (nepoznati korisnik).

Đuro Đaković je firma s iznimno dugačkom tradicijom proizvodnje, a prva je na cijelom balkanu ( ukjučivši i Slo. i Grčku) koja je proizvodila tramvaje, vlakove, vagone, dizalice, mostove, nuklearne reaktore, tenkove...

Danas se također bavi proizvodnjom većine navedenih proizvoda, a posebno se istiće u mostogradnji (jedna od svega par firmi u svijetu koje rade velike i zahtjevne lučne i viseće čelićne mostove!) i podizanju novih fabrika.

Tu je i proizvodnja specijalnih vozila za vojne i civilne potrebe. Poznati novi tenk Degman, ocijenjen je kao jedan od najboljih i najsofistifikovanijih u svom tipu u cijelom svijetu! A tu je i skori početak proizvodnje lakih oklopnih vozila, sa amfibijskim msposobnostima.