Razgovor:Jahorina

Sadržaj stranice nije podržan na drugim jezicima.
S Wikipedije, slobodne enciklopedije

Pozdrav,

Mogu li da znam ko uredjuje linkove na ovoj stranici i ko odredjuje da li je neki link vise ili manje relevantan?

Linkove uređuju svi korisnici, a zabranjeno je postavljati reklamne linkove. Wikipedia nije baza linkova nego enciklopedija. Linkovi koji imaju prioritet su službeni linkovi. U ovom slučaju stranica Olimpijskog centra Jahorina. --Smooth O 22:01, 22 septembar 2008 (CEST)[odgovori]
To su stranice hotela Bistrice, ne vidim razlog zasto bi takav sajt bio informativniji od nekog drugog. Cak sta vise za moj sajt mogu da garantujem da je informativniji, i da ce u vrijeme sezone biti azurniji.
Odgovoreno vam je iznad.--Seha 23:52, 25 septembar 2008 (CEST)[odgovori]

vidim da ste veoma azurni kad se radi o micanju linkova, sto je i ispravno. medjutim, sta radi link ZIO 84 na stranicama Jahorine? Mislim ako niste upuceni, to su dvije firme koje su u principu konkurentske firme i nevidim razloga zasto bi taj link tu stajao. osim toga, ako ste vec odlucili tako, onda zasto ne stoji link OC-Jahorine na stanicama od bjelasinice? pratim vec duze vrijeme vas rad i rad predhodnika, i da se primjetiti da ste veoma upuceni u jahorinu i zbivanja oko nje. prije je bilo par dobrih informativnih linkova kako komercijalnih tako i nekomercijalnih, oznaka gdje su web kamere i sl. onda je jedan pametni dosao i maknuo te linkove (ne govorimo o svakodnevnom spamu) i dodao ZOI 84. ovo vam se govorim kao ODP editor, open page editor i poznavalc prilika.

87.149.197.146 17:05, 11 oktobar 2009 (CEST)[odgovori]

ne vidim odgovor na prethodni post. jedno pitanje, zasto ste maknuli link http://www.jahorina.org koja je ovdje bila unesena od strane administartora prije vise od par godina, koristeci podatke?

A zašto bi tu bio sajt, koji si naveo? Zasto ne bi bio sajt http://www.jahorinahoteli.com?

Admini su vam već odgovorili. Wikipedia nije baza linkova nego enciklopedija. Linkovi koji imaju prioritet su službeni linkovi.--CER@ (ask) 07:31, 11 oktobar 2010 (CEST)[odgovori]