Razgovor:Jahorina

S Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na navigaciju Idi na pretragu

Pozdrav,

Mogu li da znam ko uredjuje linkove na ovoj stranici i ko odredjuje da li je neki link vise ili manje relevantan?

Linkove uređuju svi korisnici, a zabranjeno je postavljati reklamne linkove. Wikipedia nije baza linkova nego enciklopedija. Linkovi koji imaju prioritet su službeni linkovi. U ovom slučaju stranica Olimpijskog centra Jahorina. --Smooth O 22:01, 22 septembar 2008 (CEST)
To su stranice hotela Bistrice, ne vidim razlog zasto bi takav sajt bio informativniji od nekog drugog. Cak sta vise za moj sajt mogu da garantujem da je informativniji, i da ce u vrijeme sezone biti azurniji.
Odgovoreno vam je iznad.--Seha 23:52, 25 septembar 2008 (CEST)

vidim da ste veoma azurni kad se radi o micanju linkova, sto je i ispravno. medjutim, sta radi link ZIO 84 na stranicama Jahorine? Mislim ako niste upuceni, to su dvije firme koje su u principu konkurentske firme i nevidim razloga zasto bi taj link tu stajao. osim toga, ako ste vec odlucili tako, onda zasto ne stoji link OC-Jahorine na stanicama od bjelasinice? pratim vec duze vrijeme vas rad i rad predhodnika, i da se primjetiti da ste veoma upuceni u jahorinu i zbivanja oko nje. prije je bilo par dobrih informativnih linkova kako komercijalnih tako i nekomercijalnih, oznaka gdje su web kamere i sl. onda je jedan pametni dosao i maknuo te linkove (ne govorimo o svakodnevnom spamu) i dodao ZOI 84. ovo vam se govorim kao ODP editor, open page editor i poznavalc prilika.

87.149.197.146 17:05, 11 oktobar 2009 (CEST)

ne vidim odgovor na prethodni post. jedno pitanje, zasto ste maknuli link http://www.jahorina.org koja je ovdje bila unesena od strane administartora prije vise od par godina, koristeci podatke?

A zašto bi tu bio sajt, koji si naveo? Zasto ne bi bio sajt http://www.jahorinahoteli.com?

Admini su vam već odgovorili. Wikipedia nije baza linkova nego enciklopedija. Linkovi koji imaju prioritet su službeni linkovi.--CER@ (ask) 07:31, 11 oktobar 2010 (CEST)