Razgovor:Marko Perković Thompson

S Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na navigaciju Idi na pretragu

Ostavio sam članak kakav je bio od početka. Očito je da treba malo poraviti, ali ne kažem da ovo nisu činjenice --Kal-El 16:17, 30 septembar 2007 (CEST)

Molio bih vas da dignete ovo da Thompson veliča ustaštvo. To nije istina i molim vas ne pišite neistine. Hvala 78.3.47.125 14:31, 8 august 2008 (CEST)

Da je pjevao jasenovac i gradiška stara nije dokazano a i sam je osudio sadržaj te pjesme nazvavši ga "odvratnim". Također me zanima u kojoj to on pjesmi veliča NDH ili ustaštvo a od fašizma, nacizma, šovinizma i ustaštva se u više navrata odrekao pa zašto to onda ne piše.

Još jedan od gnusno glupih članaka na bošnjačkoj Wikipediji. Stvari koje se navode u uvodu u članak su opće informacije o osobi, a ne reakcije određene grupe društva, nego se to stavi u poseban paragraf. Također, to da Thomspon veliča ustaštvo u svojim pjesmama treba potkrijepiti citatima i primjerima, što vjerojatno nećete moći. Predlažem ozbiljnu rekonstrukciju članka, temeljenu na činjenicama i objektivnim informacijama!