Razgovor:Miloš Obilić

S Wikipedije, slobodne enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Internet-group-chat.svg Ovo je stranica za razgovor na kojoj možete predlagati izmjene na članku.
 • Opća pitanja
 • Tehnička pitanja
 • Neutralno gledište
 • Previše ide na jednu stranu. Treba biti neutralno kao na Engleskoj Wikipediji. Vseferović 07:15, 6 oktobar 2006 (CEST)

  Mislim da bi ipak trebalo da u naslovu pise Milos Obilic. Ovako djeluje maliciozno--Makso 14:57, 8 septembar 2007 (CEST)

  Treba da bude temeljeno na cinjenicno dokazanim predanjima odnosno pisanim dokazima iz tog perioda

  milos obilic[uredi izvor]

  Ovaj clanak o milosu obilicu apsolutno nema veze sa istinom ono sto se stvarno desilo ne moze nikako ali podvlacim nikako da se opisuje na osnovu onoga sto se pogledalo na filmu,hocu reci taj covjek,decko,dijete koje je pisalo ovaj clanak o obilicu ne moze se prihvatiti mislim da ga treba ukloniti...Prethodni nepotpisani komentar napisao je korisnik Djordjejames (razgovordoprinosi) 23:28, 04.08.2010.

  Pročitaj ovu svoju "rečenicu", pa malo razmisli da li ti možeš komentarisati bilo čije pisanje. Pozz --Squirrel 19:01, 5 august 2010 (CEST)

  u redu je izvinjavam se na mojoj recenici koja nije gramaticki tacna ali kad procitam nesto onako napisano,jednostavno se iznerviram kolicinom gluposti napisanom u tom clanku da ne znam sta pisem kasnije...a ako si ti napisao ovaj clanak onda izvini ali on je daleko od istine :)Djordjejames 21:00, 5 august 2010 (CEST)Djordjejames

  Naravno da nisam napisala članak, ovakve „teme“ me ne zanimaju. Pozdrav --Squirrel 21:16, 5 august 2010 (CEST)


  Predlažem da se članak naslovi sa Miloš Kobilić (Miloš Obilić). Pored ovog historijskog onaj ko može trebalo bi da napiše i poseban dio koji bi bio Tradicija.--hase (razgovor) 17:07, 30 juli 2013 (CEST)