Razgovor:Piramide

S Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na navigaciju Idi na pretragu

Ne shvatam zašto je članak Piramide predložen za brisanje,jer ovaj članak ne krši ni jedno pravilo za brisanje članaka ili slika.

(Duže vrijeme nema nikakav tekst,sadrži komentare koji nemaju veze sa tematikom članka,nema koristi za Wikipediju,koristi se prevashodno za vandalizam,slika ne sadrži dovoljno informacija o porijeklu ili krši pravila korištenja,članak duže vrijeme stoji nepreveden niti se radi na prijevodu.)Tako da bih voljela da mi napišete razlog. Unaprijed hvala!! --Amny 17:25, 12 januar 2007 (CET)Amny

Kompletan tekst se moze naci na stranici http://www.putovanja.info/sr/zanimljivosti/1-Zanimljivosti/29-Staroegipatske_građevine Na dnu te stranice se nalazi copyright © putovanja.info (2004-2006) sto znaci da je zabranjeno kopiranje teksta. Clanak krsi zakon o autorskim pravima i zato je predlozen za brisanje. Moram jos da dodam da clanak o piramidama vec postoji - Piramida (arhitektura). Mozes ga dopuniti, nepotrebno je duplirati. Pozdrav - Zumbulka 17:40, 12 januar 2007 (CET)