Razgovor:Spisak naseljenih mjesta u općini Jablanica

S Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na navigaciju Idi na pretragu

Mogao bi da ne uskaces, sacekaj bar dok zavrsim!!! Pobogu!!!

Da preusmjerim odmah jer vidim da praviš članke tipa Nešto - demografija ili Nešto - spisak naseljenih mjesta. Radi sada na ovom članku i ubuduće pazi prilikom pisanaj novih članaka. --Emx 21:59, 1 februar 2007 (CET)

To "nesto" se odnosi na opcine, koje sam svih 109 plus nove poslijeratne SAM URADIO na bosanskoj vikipediji...Ako to nije dovoljno, ne vidim sta dalje da raspravljam sa tobom, ubuduce mi ne mijenjaj stranice bez razgovora sa ostalim clanovima!!!

Borise, izuzetno je pohvalan tvoj doprinos wikipediji i svi smo mi jako zahvalni na tome i želimo ti sreću u daljem radu i da napišeš najmanje još toliko članaka o stvarima koje dobro poznaješ. Međutim, Emx ti je uputio dobronamjernu opasku da radiš neke stvari koje se tiću unutrašnje organizacije wikipedije. Jednostavno, kako postoji članak "Demografija Bosne i Hercegovine" a ne "Bosna i Hercegovina - demografija", to bi isto trebalo važiti i za općine. To jednostavno služi unutrašnjoj organizaciji wikipedije, kako se ne bi pobrkali. Pozdravi i sretno u daljem radu! --Kahriman 22:30, 1 februar 2007 (CET)