Razgovor:Zemun

S Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na navigaciju Idi na pretragu

Stavili ste kartu države Srbije bez Kosova i Metohije, iako država Bosna i Hercegovina (kao ni savet bezbednosti Ujedinjenih nacija ni više od 120 suverenih država) nisu priznali nezavisnost Kosova. Molim da se pridržavate činjenica i zvaničnih stavova svoje države, a ne ličnih želja (zamislite da RS proglasi nezavisnost koju ne priznaju ni UN, ni većina država u svetu, a da onda neko stavi mapu BiH bez RS).

Ovo nije wikipedija Bosne i Hercegovine i činjenice koje su ovdje navedene ne oslikavaju stajališta i stavove vlade BiH.--CER@ (ask) 18:13, 18 maj 2010 (CEST)

Prijatelju, ako si vec obrisao ovo sto sam postavio...onda obrisi i ovo prvo...ili ostavi oba. Ovako je jako ruzno, neporofesionalno, nemoralno, kvarno, podmuklo. Ako ti se ne svidja istina, ne vredi da je skrivas.

Ovo nije razgovor o statusu Kosova, nego razgovor o gradu Zemunu, stoga sam uklonio vaš neprimjeren komentar. Ukoliko nastavite da provocirate iz nacionalističkih, šovinističkih i fašističkih razloga, biću primoran da vas blokiran na duže vrijeme--CER@ (ask) 08:07, 3 juni 2010 (CEST)

Naravno, samo nije mi jasno gde ste vi prepoznali nacionalisticke, sovinisticke i fasisticke razloge (ako uopeste znate sta te reci znace). Zamerka se odnosila na mapu koju ste postavili. Vidim da nema svrhe voditi polemiku. Ja sam inace saradnik na hrvatskoj, srpskoj, sprsko-hrvatskoj i bosanskoj wikipediji (na zalost nisam registrovan, i koristim vise IP adresa) i postavio sam preko 100 tekstova, uredio ih na stotine i dao sugestije, predloge i primedbe na mozda vise od 1000 tekstova i niko nije primetio to sto ste sada vi... ali ako vi u onome sto sam napisao nalazite ono sto ste naveli...onda nek vam je na cast.

Naravno da znam značenje tih riječi. Na vlastitoj koži sam ih osjetio 1995. godine, nek je to na čast vašim sunarodnicima. EOD--CER@ (ask) 14:08, 8 juni 2010 (CEST)