Razgovor s korisnikom:ČKNMNW

Sadržaj stranice nije podržan na drugim jezicima.
S Wikipedije, slobodne enciklopedije
Commons-emblem-notice.svg

ČKNMNW, dobro došli na Wikipediju na bosanskom jeziku – slobodnu enciklopediju!


Stranice Pomoć i Najčešća pitanja olakšat će Vam da se snađete nakon registracije. Na njima se nalaze objašnjenja kako koristiti Wikipediju, kako kreirati članke i kako članci trebaju izgledati. Slobodno radite na Wikipediji i razgovarajte s drugima.

Više informacija dostupno je na Čaršiji, gdje možete razgovarati s drugim korisnicima. Možete kontaktirati i s nekima od administratora ako imate neko posebno pitanje.

Na svoju korisničku stranicu možete staviti odgovarajuće Babel okvire i korisničke šablone, tako da drugi znaju koje jezike poznajete, šta Vas zanima, čime se bavite i tome slično.

Kad pišete na stranici za razgovor nekog članka ili na stranicama za razgovor drugih korisnika, molimo Vas da se obavezno potpišete uz pomoć četiri znaka tilda ~~~~ ili tako što ćete kliknuti na znak za potpis Vector toolbar signature button.png na vrhu prozora za uređivanje. Također preporučujemo da za provjeru izgleda članka koristite opciju "Prikaži izgled". Učestalim korištenjem opcije "Sačuvaj članak" opterećujete stranicu nedavne izmjene i historiju članka.

Radite zajedno s drugim korisnicima, dijelite ideje i rješavajte probleme.

S vremena na vrijeme pogledajte nedavne izmjene, gdje možete vidjeti nedavne aktivnosti na Wikipediji.

Prilikom postavljanja slika koristite ispravne šablone za licencu i vodite računa o autorskim pravima prilikom pisanja članaka. Članci ili slike koje krše autorska prava bit će obrisani.Don't speak Bosnian? Bs-0?
Talk to us via our Village Pump in English
P. S: Imate li primjedbe ili komentare na ovu poruku?
Kliknite ovdje.
Prvi koraci
Pogledaj

Uvod u Wikipediju

-Bushido 16:45, 20 decembar 2007 (CET)Odgovori[odgovori]

Pozdrav[uredi izvor]

Ako veradiš na tom članku, predložio bih ti da pogledaš taj isti članak na [bs.neciklopedija.org bosanskoj neciklopediji]. Tekst možeš kopirati, ali treba postavljati slike. Neciklopedija je tek u začetku, mogao bi puno pomoći. Bushido 16:45, 20 decembar 2007 (CET)Odgovori[odgovori]

Humske invazije[uredi izvor]

Prevest ću ga i još malo doraditi, a vidio sam i da si se učlanio na bosansku neciklopediju. Možeš i dodavati linokve između neciklopedija. Ja ću se odmah učlaniti na hrvatsku neciklopediju. Bolje da zajdeno rastu neciklopedije, nego da odvojeno propadaju. Pzdrav, Bushido 22:42, 20 decembar 2007 (CET)Odgovori[odgovori]