Razgovor s korisnikom:Goranra

S Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na navigaciju Idi na pretragu
Commons-emblem-notice.svg

Goranra, dobro došli na Wikipediju na bosanskom jeziku – slobodnu enciklopediju!


Stranice Pomoć i Najčešća pitanja olakšat će Vam da se snađete nakon registracije. Na njima se nalaze objašnjenja kako koristiti Wikipediju, kako kreirati članke i kako članci trebaju izgledati. Slobodno radite na Wikipediji i razgovarajte s drugima.

Više informacija dostupno je na Čaršiji, gdje možete razgovarati s drugim korisnicima. Možete kontaktirati i s nekima od administratora ako imate neko posebno pitanje.

Na svoju korisničku stranicu možete staviti odgovarajuće Babel okvire i korisničke šablone, tako da drugi znaju koje jezike poznajete, šta Vas zanima, čime se bavite i tome slično.

Kad pišete na stranici za razgovor nekog članka ili na stranicama za razgovor drugih korisnika, molimo Vas da se obavezno potpišete uz pomoć četiri znaka tilda ~~~~ ili tako što ćete kliknuti na znak za potpis Vector toolbar signature button.png na vrhu prozora za uređivanje. Također preporučujemo da za provjeru izgleda članka koristite opciju "Prikaži izgled". Učestalim korištenjem opcije "Sačuvaj članak" opterećujete stranicu nedavne izmjene i historiju članka.

Radite zajedno s drugim korisnicima, dijelite ideje i rješavajte probleme.

S vremena na vrijeme pogledajte nedavne izmjene, gdje možete vidjeti nedavne aktivnosti na Wikipediji.

Prilikom postavljanja slika koristite ispravne šablone za licencu i vodite računa o autorskim pravima prilikom pisanja članaka. Članci ili slike koje krše autorska prava bit će obrisani. - CH3OHCl3Radodaj H2O 12:17, 25 decembar 2018 (CET)Reply[odgovori]Don't speak Bosnian? Bs-0?
Talk to us via our Village Pump in English
P. S: Imate li primjedbe ili komentare na ovu poruku?
Kliknite ovdje.
Prvi koraci
Pogledaj

Uvod u Wikipediju

Prije svega, pozdrav i dobrodošli. Ovako, prvo nije glazba nego muzika, niti je skladatelj nego kompozitor. Međutim, sve to na stranu, nego što su izvori na youtube-u, odnosno to može svako postaviti, nemoguće je reći da su podaci tačni i nepristrasni. U svakom slučaju, ako želite napisati ovaj članak ja vam mogu vratiti onu prvu verziju, pa je doradite, promijenite ovo što sam naveo i pogledajte stil pisanja sličnih članka, da bi stekli predstavu kako neki članak treba biti napisan. Lijep pozdrav, --- CH3OHCl3Radodaj H2O 12:17, 25 decembar 2018 (CET)Reply[odgovori]

Poštovana, članak je manje-više uredu, međutim treba ga zaista "dotjerati", estetski i stilski, dodati eventualnu i infokutiju tako da će kad se to uradi taj šablon biti uklonjen. Ja sam već uklonio šablon za prevod. --- CH3OHCl3Radodaj H2O 13:20, 11 januar 2019 (CET)Reply[odgovori]

Interni linkovi[uredi izvor]

Internim linkovima se povezuju članci na istom projektu.AnToni(R) 14:13, 31 januar 2019 (CET)Reply[odgovori]