Razgovor s korisnikom:Kalimah

S Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na navigaciju Idi na pretragu

Pozdrav[uredi izvor]

Postavio si kartu sa dvije u suštini protivne licence. Jedna zadržava autorska prava dok druga ne. Pogledaj ovdje i izaberi adekvatniji. --Amir pitaj 20:10, 17 februar 2009 (CET)

{{AutorskopravoSlobodnaupotreba|navesti uvjet}} ovo mozda?
Zaštićeno
  
Primjedba: Uvjeti koji slijede ne mogu uključivati odredbe koje ograničavaju upotrebu na obrazovne i neprofitne svrhe.
Ako uključuju, molimo vas zatražite brisanje ove slike.


Ova slika je zaštićena autorskim pravom. Vlasnik prava je dozvolio upotrebu bilo kome, u bilo koje svrhe, pod uvjetom navesti uvjet

--Amir pitaj 20:31, 17 februar 2009 (CET)

Izdvojeni materijal[uredi izvor]

Ako "izdvojis materijal" onda ga postavi u odgovarajuce clanke a ne ovako: [1] --Amir pitaj 06:52, 11 maj 2009 (CEST)

U redu, za ubuduće. Iako tada nije još bilo članka s naslovom Sud Bosne i Hercegovine. -- Kalimah 00:38, 12 maj 2009 (CEST)
"SPQR neka doda dalje", "... SPQR neka se dalje time bavi."
Možda se radi o emotivnosti vaših mladih godina ali nema potrebe ni razloga da se obraćate na ovaj način, ni ja (ni admin) vas nismo ničim povrijedili niti omalovažili vaš trud. Nadam se da ćete nastaviti davati vrijedan doprinos. Pozdrav i sretan rad. SPQR 17:28, 12 maj 2009 (CEST)
Ako jedan članak ne postoji, može se napraviti. Pošto vidim da ste u toj oblasti zainteresirani, a i imate odgovarajuće znanje, mislim da Vam nije bilo teško napisati odgovarajući članak. Što se tiče navedene rečenice: SPQR neka doda dalje, slažem se sa SPQR. Niti on, niti bilo ko drugi od nas nije ovdje zaposlen da bi mu se obraćali sa takvim nepoštovanjem. Svi koji se bavimo Wikipedijom na bosanskom jeziku smo ovdje dobrovoljno te isto tako dobrovoljno ulažemo svoj trud i vrijeme. Sa malo više poštovanja i respekta između nas se sigurno može više postići nego takvim riječima. Osnova Wikipedije je širenje znanja, za sve i besplatno. Pošto ste se ovdje prijavili, mislim da skupa sa nama dijelite to mišljenje i tu ideju. Samim tim bih Vas zamolio da se malo uzdržite u takvim izrekama i da budete malo prijazniji. Ista rečenica je mogla glasiti: ako SPQR ima vremena da nastavi. Ista muzika drugi ton. Ovo nije upozorenje ili neka primjedba, nego konstruktivna kritika pa se nadam da je tako i sami vidite. U slučaju da se osjećate uvrijeđeni, u naprijed se izvinjavam jer poštujem Vaš rad. Niko nije perfektan, ali se svi trudimo napraviti dobre članke te su nam ljudi kao Vi dobrodošli ali, da opet naglasim, skupa a ne jedan protiv drugog ili sa narednim tonom (znam zvuči kao komunistička propaganda, ali je tako). Pozdrav --Amir pitaj 18:19, 12 maj 2009 (CEST)