Razgovor s korisnikom:Legionarkostajnica

S Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na navigaciju Idi na pretragu
Zašto ne koristite račun: Legionar? Zašto ste otvorili novi račun? Srdačan pozdrav od zemljaka --CER@ (ask) 15:20, 24 april 2013 (CEST)

Zato što sam se zajebo... :D Jer sam krenuo da uređujem i na ćirilici i na engleskom ovaj članak, pa sam pomislio da mi treba više naloga. Nadam se da tebi ne predstavlja problem :)

I vidi tamo na stranici šta ne valja i šta nije pristrasno, popravi ti koliko možeš da mi stranica bude čista ili bar meni napiši konkretno šta nisam dobro uradio pa da ja popravim ;)

Jedino što bi predložio da ćemo jedan od ova dva legionara morati ugasiti, odnosno blokirati, a ti samo reci koji ćeš od sad koristiti tako da onaj drugi poništimo, odnosno blokiramo. Što se tiče članka, nešto malo tehnički stvari ću popraviti a onako na prvi pogled izgleda vrlo dobro. --CER@ (ask) 18:59, 24 april 2013 (CEST)

Može onda ukini onaj račun Legionarkostajnica ;)

Blokada[uredi izvor]

Zašto ste me blokirali sa moje IP adrese, nemate opravdanje. Ako sam koristio 2 računa u početku zbog svoje greške, i to sam rješio sa administratorom CERminator zašto me ti sad blokiraš i na računu legionar i na računu legionarkostajnica ? Koja je logika reci mi šta treba da uradim da me odblokiraš ?

Zar vam je račun Legionar isto blokiran? Koliko vidim nije, osim ako nije ista IP adresa, ali sad ćemo i to provjeriti--C3r4 14:14, 21 januar 2014 (CET)
Pokušajte se sada prijaviti na onaj drugi račun Legionar, mislim da je bilo do IP adrese jer je ista. --C3r4 14:15, 21 januar 2014 (CET)

E jeste hvala ti sad je OK, nadam se da me neće više blokirati. Problem je jer ja onaj legionarkostajnica koristim na commons kad postalvjam slike pa je možda to nekoga zbunilo.