Razgovor s korisnikom:Mhare

Idi na navigaciju Idi na pretragu

O ovoj stranici

Prethodna stranica za razgovor arhivirana je na stranici Razgovor s korisnikom:Mhare/Arhiva 1 na datum 2019-10-29.Куросава (razgovordoprinosi)

Ako smo svi za boljitak, zašto brisanje dobrih članaka neki smatraju životnom misijom?! I zašto svoj odnos prema bs.wiki razvijaju prema sopstvenim animozitetima?! Znači, ako mi se ne dopada pojedinac, treba inhibirati cijelu firmu, državu, a i šire!

~~~~

Mhare (razgovordoprinosi)

Trebali bismo svi biti za boljitak. Ja ne znam zaista je li vi imate ikakav animozitet mimo ovog projekta. Projekat ne bi trebao trpiti, u svakom slučaju. Mi smo tako maleni da ne možemo priuštiti brisanje članaka koji su dobri. Međutim, obrati pažnju na ovo što traže sa glavnog proejkta wikipedije kako ne bi imao tu blokadu, i mislim da onda možemo mirno nastaviti svi, i da poboljšamo ovu našu wiki.

Куросава (razgovordoprinosi)

O tome i pišem i istrajavam, ali kako tumačiti ponašanje tužibaba, koji su, sa svojim pajdašima sa nekih drugih wikija, organizirali moju eliminaciju. Namjerno su me huškali da neke svoje članke prevodim na druge jezike, jer su znali za kriterij po kojem neko može biti globalno blokiran ako pređe bonus blokada (ja to nisam znao). Tuživali su me i da pišem o ljudima koji su mi bliski (po prezimenu ili drugačije, a takvih je mnogo u mojoj karijeri). Vrhunac je stigao kad su nagovorili Elcobbolu da me isključi sa commonsa, nakon riplijevskog brisanja dvadesetak originala, a prihvatanje 2-3 slike koje nisu moje djelo. Itd i tsl,

~~~~

Mhare (razgovordoprinosi)

@Hay-Way-Hay Stvarno bi volio da se prevaziđe ova situacija koja samo može sputavati ovaj naš projekat. Ja nisam bio tu kada se to sve dešavalo. Moj je doprinos bio između 2005-2009, a moj ponovni angažman se desio nakon što sam vidio da se samo svi svađaju i napadaju, što je bilo jako jako razočaravajuće.

Palapa (razgovordoprinosi)

otključao sam

MMahmutović (razgovordoprinosi)

Zašto je početak moje stranice gdje sam postavio tek biografiju i počeo postavljati naslove romana označen kao irelevantan i obrisan? Šta je ovdje relevantno?


Mhare (razgovordoprinosi)

Iako nisam ja izbrisao sadržaj, obično nije običaj korisničku stranicu pisati kao da je članak, i zbog toga je kolega @AnToni izbrisao sadržaj. Ukoliko bi htjeli praviti članak, možda je najbolje da počnete na čarobnjaku. A šta bi trebali znati o vašem prvog članku pogledajte ovdje.

MMahmutović (razgovordoprinosi)

Ja bih htio napraviti stranicu na kojojće biti naslovi i naslovnice mojih sedam knjiga, sa izvodima iz recenzija i ostalim tehničkim podacima i moja biografija, da bih mogao dalje linkovati na stranicu BH pisci...

Hvala

Mhare (razgovordoprinosi)

Ukoliko bi članak zadovoljavao WP:ZNAČAJ i WP:NIJE članak i sami možete napraviti. Neko od volontera može pomoći sa formatiranjem članka. Važno je da se poštuju pravila i smjernice Wikipedije, kao i civiliziran odnos prema drugim korisnicima. Probajte vježbati na Igralištu, pa ćemo vidjeti šta možemo uraditi.

Odgovori na "Relevantno, nerelevantno?"
Palapa (razgovordoprinosi)
Odgovori na "https://tools.wmflabs.org/topviews/"
Nema starijih tema