Razgovor s korisnikom:Munja/Flow Arhiva 1

Sadržaj stranice nije podržan na drugim jezicima.

O ovoj stranici

Ova stranica je arhiva. Ne mijenjate sadržaj ove stranice. Ako imate dodatne komentare, iskažite ih na trenutnoj stranici za razgovor.

Ovo je stranica za razgovor korisnika "Munja" na kojoj možete ostavljati komentare, primjedbe i pohvale za rad.

Opis napisao Munja (usurped)

još ako neko ima šta dodat, može to uradit... hvala na doprinosu

НиколаБ (razgovordoprinosi)

Pozdrav Munjo. Napravio sam, ili bolje rečeno sa srpskog jezika prebacio članak Moskovska saborna džamija‎ (ja sam autor istog članka i na .sr wiki), pa kako još uvek nisam najbolji sa wiki sintaksom na .bs wikiju proveri članak (ako ti nije teško naravno) i ispravi eventualne greške. ~~~~

Srđan (razgovordoprinosi)

Znam da treba ažurirati aliase, što sam i uradio — odnosno, postavio sam patch na Gerritu još u augustu. Međutim, pošto sam zaboravio dodati postojeći alias za "SUBST:", patch je odbijen (trebalo je biti array( '0', 'ZAMIJENI:', 'ZAMJENI:', 'SUBST:' ), umjesto moga array( '0', 'ZAMIJENI:', 'SUBST:' ), jer bi se sva dosadašnja korištenja te čarobne riječi promijenila). Problem je u tome što nemam instaliran Git, a ne dâ mi se sve ponovo konfigurisati na ovom novom računaru. Ako imaš volje, i dâ ti se instalirati Git, mogu ti poslati popravljenu datoteku (imam je negdje u dokumentima) pa je možeš samo pasteovati u folder gdje budeš cloneovao folder u kojem se nalazi MessagesBs.php, namjestiti branch na taj Gerrit ID i uraditi commit, pa onda pitati nekog da to pregleda. Ako si zainteresovan, imaš uputstva ovdje. Ako ne, kad ja budem raspoložen sve ovo (ponovo) namjestiti, onda ću to uraditi (može potrajati).

Munja (usurped) (razgovordoprinosi)

najbolje ti to namjesti, ja sam sad u frci, projekti, ispiti, seminari itd... znaš kako je :)

Ovaj komentar je sakrio Srđan (historija)
Odgovori na "Aliases, magic words, etc."
Opis napisao Srđan

Prevedeno.

Srđan (razgovordoprinosi)

Zdravo, Munja!

Možeš li pomoći u lokaliziranju ovog interfejsa? Tačnije, ovo u donjem lijevom uglu od "Bounds", "Differentials and derivatives", i tako nadalje. Ovo nije moja struka, tako da ne znam tačne termine, pa sam mislio da inženjeri mogu pomoći. :-)

P. S: Prevodiš ovdje.

Munja (usurped) (razgovordoprinosi)

Pogledat ću :)

Nema starijih tema