Razgovor s korisnikom:NickK

Sadržaj stranice nije podržan na drugim jezicima.
S Wikipedije, slobodne enciklopedije
Ovaj je članak dio
Pomoći
Prvi koraci

Glavna stranica
Kako početi novu stranicu
Sadržaj članka
Interwiki
Portali Wikipedije na bosanskom jeziku
Vanjski linkovi
Slike (Datoteke)
Tabele
Stranice za razgovor
Prijavljivanje

Pogledaj

Wikipedia:Uvod

NickK, dobrodošli na Wikipediju na bosanskom jeziku – slobodnu enciklopediju!

Stranice Pomoć i Najčešća pitanja olakšat će Vam da se snađete nakon registracije. Na njima se nalaze objašnjenja kako koristiti Wikipediju, kako kreirati članke i kako članci trebaju izgledati. Slobodno radite na Wikipediji i razgovarajte sa drugima.

Više informacija dostupno je na Čaršiji, gdje možete razgovarati sa drugim korisnicima. Možete kontaktirati i neke od administratora ako imate neko posebno pitanje.

Na svoju korisničku stranicu možete staviti odgovarajuće Babel okvire i korisničke šablone tako da drugi znaju koje jezike poznajete, šta vas interesuje, čime se bavite i sl. Molimo Vas da se potpisujete na stranicama za razgovor korištenjem ~~~~ (četiri znaka tilda).

Radite zajedno sa drugim korisnicima, dijelite ideje i rješavajte probleme. Možete se upisati i u Wikikartu, tako da i drugi znaju gdje živite.

S vremena na vrijeme pogledajte nedavne izmjene, gdje možete vidjeti nedavne aktivnosti na Wikipediji. Prilikom postavljanja slika koristite ispravne šablone za licencu i vodite računa o autorskim pravima prilikom pisanja članaka. Članci ili slike koje krše autorska prava bit će obrisani. CER@ (ask) 09:37, 27 august 2009 (CEST)[odgovori]


Čaršija

Nedavne izmjene

Pravopis

Jezički standardi

Pravilno-nepravilno

Najčešća pitanja
Don't speak Bosnian? Bs-0?
Talk to us via our village pump in English
P. S. Imate li primjedbe ili komentare na ovu poruku?
Kliknite ovdje.