Razgovor s korisnikom:Nn94 14

Sadržaj stranice nije podržan na drugim jezicima.
S Wikipedije, slobodne enciklopedije

Nn94 14, dobro došli na Wikipediju na bosanskom jeziku – slobodnu enciklopediju!


Stranice Pomoć i Najčešća pitanja olakšat će Vam da se snađete nakon registracije. Na njima se nalaze objašnjenja kako koristiti Wikipediju, kako kreirati članke i kako članci trebaju izgledati. Slobodno radite na Wikipediji i razgovarajte s drugima.

Više informacija dostupno je na Čaršiji, gdje možete razgovarati s drugim korisnicima. Možete kontaktirati i s nekima od administratora ako imate neko posebno pitanje.

Na svoju korisničku stranicu možete staviti odgovarajuće Babel okvire i korisničke šablone, tako da drugi znaju koje jezike poznajete, šta Vas zanima, čime se bavite i tome slično.

Kad pišete na stranici za razgovor nekog članka ili na stranicama za razgovor drugih korisnika, molimo Vas da se obavezno potpišete uz pomoć četiri znaka tilda ~~~~ ili tako što ćete kliknuti na znak za potpis na vrhu prozora za uređivanje. Također preporučujemo da za provjeru izgleda članka koristite opciju "Prikaži izgled". Učestalim korištenjem opcije "Sačuvaj članak" opterećujete stranicu nedavne izmjene i historiju članka.

Radite zajedno s drugim korisnicima, dijelite ideje i rješavajte probleme.

S vremena na vrijeme pogledajte nedavne izmjene, gdje možete vidjeti nedavne aktivnosti na Wikipediji.

Prilikom postavljanja slika koristite ispravne šablone za licencu i vodite računa o autorskim pravima prilikom pisanja članaka. Članci ili slike koje krše autorska prava bit će obrisani.



Don't speak Bosnian? Bs-0?
Talk to us via our Village Pump in English
P. S: Imate li primjedbe ili komentare na ovu poruku?
Kliknite ovdje.
Prvi koraci
Pogledaj

Uvod u Wikipediju

LZN odgovor:

Te dvije epizode su emitirane putem Oyo.hr portala prije emitiranja na Novoj TV.

Nova TV je odlučila da trenutno pauzira prikazivanje novih epizoda serije, vjerovatno zbog predstojećih praznika i pretpostavljam da će ove dvije (a i ostale nove epizode) prikazati nekad nakon praznika.

Ono je bila moja pretpostavka, moguće da da im nisu isporučili nove epizode. almirsahbaz (razgovor) 21:02, 15 decembar 2015 (CET)[odgovori]

LZN Objašnjenje[uredi izvor]

Snimljene su još 24 epizode, tj. još jedna cijela sezona, i nakon toga je kraj serije.

Na glavnoj wiki stranici serije, pored broja epizoda imaš link na kojem se nalazi intervju scenariste Feđe Isovića, koji je rekao da imaju ugovor za 264 epizode, i da se u tom trenutku snimala sezona od 24 epizode.

Nedavno je glumac Almir Kurt, koji u seriji glumi lik Mehe Mujkića, izjavio da je snimanje završeno, i da je serije privedena kraju nakon 264 epizode.

Evo link na izjavu: http://rsg.ba/?p=6580

Nova TV ne emitira nove epizode zbog toga što su sve serije stavili na pauzu, i vjerovatno će uskoro nastaviti sa emitiranjem novih epizoda.

Prva TV je nastavila emitirati epizode, i ja redovno unosim nazive epizoda u tabelu, nakon njihovog premijernog emitiranja na ovoj televiziji. almirsahbaz (razgovor) 23:11, 2 januar 2016 (CET)[odgovori]

LZN Novosti[uredi izvor]

Uspio sam verifikovati naziv zadnje epizode 9 sezone, kao i nazive novih epizoda 10 sezone.

Zaista je nova sezona serije počela sa emitiranjem na televiziji B92 od nedjelje 26.06.2016., a nove epizode će biti emitirane svaki dan u 19:05.

Još uvijek nema informacija o nastavku emitiranja preostalih epizoda 9 sezone na Novoj TV, kao ni o početku nove sezone na navedenoj televiziji.

Naravno, nema ni informacija o početku emitiranja 9. sezone serije u BiH, odnosno na Face TV-u.

Face TV trenutno ne emitira ni nove ni stare epizode serije, a stao je sa emitiranjem nakon zadnje emitirane epizode 8 sezone, koja je bila emitirana 19.05.2016. almirsahbaz (razgovor) 14:24, 30 juni 2016 (CEST)[odgovori]


LZN - Moguća nova sezona?[uredi izvor]

Informacije koje se se pojavile vezano za novu 11. sezonu serije nemaju nikakvog oficijalnog izvora koji bi potvrdio te navode.

Takve informacije su se pojavile na fan stranicama serije na Facebook-u, i radi se o čistim špekulacijama.
Trenutno glavni glumci serije (Mustafa Nadarević, Senad Bašić i Moamer Kasumović) imaju promociju nove predstave "Sjajni momci" u raznim europskim gradovima.
Zadnje fotografije koje se nalaze na oficijalnoj FB stranici glumca Moamera Kasumovića, a koje je objavljivao sa seta serije "Lud, zbunjen, normalan" prikazuju scene i gostujuće glumce iz zadnje desete sezone, koja je bila emitirana na TV B92 u ljeto ovo godine. almirsahbaz (razgovor) 14:17, 30 novembar 2016 (CET)[odgovori]