Razgovor s korisnikom:Vedib

S Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na navigaciju Idi na pretragu

Dobro došli!

Pozdrav, Vedib! Izražavamo Vam srdačnu dobrodošlicu. Nadamo se da će Vam se svidjeti rad u našoj zajednici. Kao novom korisniku, ovaj kratki uvod mogao bi Vam pomoći:

Naučite više o uređivanju

Ako imate bilo kakva pitanja, imamo mali kutak gdje Vam iskusni saradnici mogu pomoći:

Potražite pomoć

Ako niste sigurni gdje možete doprinositi, pogledajte aktivne projekte ovdje:

Potražite zadatke

Ne zaboravite se potpisivati sa četiri tilde (~~~~).

Sretno uređivanje!

Slike[uredi izvor]

"Unknown by unknown"? Ne postavljaju se slike tako. Izvor mora biti naveden, kao i stanje s autorskim pravima. Znam da imaš želju doprinijeti, ali ovakav rad samo proizvodi dodatni rad, tako da je zapravo odmaganje. Prouči malo prvo osnove rada ovdje, pitaj iskusnije, tu smo da pomognemo. Svi smo bili početnici. – KWiki (razgovor) 13:55, 27 august 2020 (CEST)

Bošnjaci i paše[uredi izvor]

Prestanite izmišljati i dodavati u članke pravoslavne i katoličke Bošnjake, te svakom paši ubacivati nereferencirane podatke o pripadnosti bošnjačkoj naciji.--AnToni(R) 20:43, 28 august 2020 (CEST)

Stil pisanja[uredi izvor]

Molim vas da obratite pažnju na stil pisanja. Imamo nekoliko dobrih naputaka koje možete proučiti: Wikipedia:Vaš prvi članak i Wikipedia:Pisanje boljih članaka. --Haris (razgovor) 14:48, 31 august 2020 (CEST)

Vandalizam[uredi izvor]

Informativna ikona Ne dodajte besmislice na Wikipediju, kao što ste uradili na članku "Bošnjaci". To se smatra vandalizmom. Ako želite eksperimentisati, koristite igralište. Hvala vam. AnToni(R) 12:20, 5 mart 2021 (CET)

Informativna ikona Vama je zabranjeno uređivati Wikipediju na period od 3 dana zbog razornih izmjena na članku "Bošnjaci". Slobodno možete praviti korisne izmjene nakon što period blokade istekne, ali imajte na umu da vandalizam (uključujući brisanje sadržaja stranica, dodavanje nasumičnog teksta, spama, netačnih informacija, kršenje privatnosti, lični napadi; i ponovljena napadna kršenja neutralnog gledišta) neće biti tolerisana. AnToni(R) 21:00, 11 april 2021 (CEST)