Razgovor s korisnikom:91.191.7.10

Sadržaj stranice nije podržan na drugim jezicima.
S Wikipedije, slobodne enciklopedije

Zahvaljujemo se na Vašem zalaganju na Wikipediji!


Molimo Vas da za dalje učešće koristite mogućnost prijave i tako dođete do svih mogućnosti prijavljenih korisnika, ako to ne želite, ispod se nalazi pregled najvažnijih funkcija i pravila Wikipedije:


Ovdje su najvažnija uputstva:
  • Pitanja koja želite postaviti zajednici, možete staviti na čaršiju.
    U svakom slučaju komentare na čaršiji i na razgovorima korisnika ili članaka morate potpisati sa četiri tilde: --~~~~ . Kada se prijavite, drugi korisnici dobijaju mogućnost da Vam se obrate na Vašoj stranici za razgovor.
  • Na stranici nedavnih izmjena, možete vidjeti na čemu drugi korisnici trenutno rade.
  • Vrata zajednice, Vam daju mogućnost dolaska do najvažnijih linkova koji Vam mogu biti od pomoći pri uređivanju.
  • U slučaju tehničkih pitanja, možete se obratiti jednom od administratora na njihovoj stranici za razgovor. Ne zaboravite, da ako koristite dinamičnu IP adresu, ni administratori nisu u mogućnosti da Vam se obrate jer pri svakom novom ulasku na internet dobivate novu IP adresu.
  • Ako se želite prijaviti i time sebi pomoći pri uređivanju stranica a našoj zajednici doprinijeti Vašim prilogom, onda to možete ovdje uraditi.

Ne zaboravite da je Wikipedija jedna enciklopedija koja je svima dostupna. Ne zloupotrebljavajte je za vandalizam jer Vam se u tom slučaju može zabraniti pristup. Besplatno širenje znanja je naš cilj, kao što je cilj svih dobrovoljaca na svijetu koji uređuju Wikipediju na više od 260 jezika. Nacionalizam i religiozni fanatizam nemaju mjesta na Wikipediji i rigorozno se kažnjavaju.

Bilo bi nam drago ako smo ovim uspjeli pobuditi Vaš interes i obradovali bi se da Vas pozdravimo kao aktivnog korisnika.

Pozdrav!

Prve upute možete dobiti na stranici za pomoć.
Za opšta pitanja koristite stranicu za najčešća pitanja

PS: Ako sa ovom porukom ne možete ništa započeti, onda je upućena drugom anonimnom korisniku koji je prije Vas koristio istu IP adresu.