Tema na Razgovor s korisnikom:Mhare

Куросава (razgovordoprinosi)

Ako smo svi za boljitak, zašto brisanje dobrih članaka neki smatraju životnom misijom?! I zašto svoj odnos prema bs.wiki razvijaju prema sopstvenim animozitetima?! Znači, ako mi se ne dopada pojedinac, treba inhibirati cijelu firmu, državu, a i šire!

~~~~

Mhare (razgovordoprinosi)

Trebali bismo svi biti za boljitak. Ja ne znam zaista je li vi imate ikakav animozitet mimo ovog projekta. Projekat ne bi trebao trpiti, u svakom slučaju. Mi smo tako maleni da ne možemo priuštiti brisanje članaka koji su dobri. Međutim, obrati pažnju na ovo što traže sa glavnog proejkta wikipedije kako ne bi imao tu blokadu, i mislim da onda možemo mirno nastaviti svi, i da poboljšamo ovu našu wiki.

Куросава (razgovordoprinosi)

O tome i pišem i istrajavam, ali kako tumačiti ponašanje tužibaba, koji su, sa svojim pajdašima sa nekih drugih wikija, organizirali moju eliminaciju. Namjerno su me huškali da neke svoje članke prevodim na druge jezike, jer su znali za kriterij po kojem neko može biti globalno blokiran ako pređe bonus blokada (ja to nisam znao). Tuživali su me i da pišem o ljudima koji su mi bliski (po prezimenu ili drugačije, a takvih je mnogo u mojoj karijeri). Vrhunac je stigao kad su nagovorili Elcobbolu da me isključi sa commonsa, nakon riplijevskog brisanja dvadesetak originala, a prihvatanje 2-3 slike koje nisu moje djelo. Itd i tsl,

~~~~

Mhare (razgovordoprinosi)

@Hay-Way-Hay Stvarno bi volio da se prevaziđe ova situacija koja samo može sputavati ovaj naš projekat. Ja nisam bio tu kada se to sve dešavalo. Moj je doprinos bio između 2005-2009, a moj ponovni angažman se desio nakon što sam vidio da se samo svi svađaju i napadaju, što je bilo jako jako razočaravajuće.