Tema na Razgovor s korisnikom:Z1KA

Idi na navigaciju Idi na pretragu
AnToni (razgovordoprinosi)

Pri prebacivanju članka sa hr.wiki bi trebalo obratiti pažnju na stil i kvalitet! Bolje je pola izbrisati nego prebacivati jadikovku o "komunističkom teroru: i "velikosrpskoj agresiji" u svakoj temi: od biologije do samostana u Banjoj Luci. Historija je postojala prije "komunističkog terora", a ni svijet se nije stvorio nakon pada tog režima. Bolje je 10 minuta investirati, nego da nas bije loš glas kao gorespomenutog projekta. U svakom slučaju zahvala za doprinos na CEE projektu, ali ipak...ovdje prezentiramo zajednicu i pokazujemo naše kvalitete, a ne nedostatke! Pozdrav.

Z1KA (razgovordoprinosi)

Saznao sam za to nedavno od kolega, te kontroverze, tj. desničarska pristranost, pa sam prestao uopšte kopirati sa hr.wiki, osim nekih stranica koje postoje samo na toj wiki. Ako nađete nekim slučajem stare postove, izbrišite ako nije problem. Hvala na napomeni.

AnToni (razgovordoprinosi)

moj prijedlog je: koristi što je korisno, poboljšaj za nijansu i uspjeli smo! Jedan korak naprijed...bolje nego dva nazad. Ovo neko drugi čita i treba da pokazemo naše kvalitete. Samo naprijed!

Odgovori na "Prenošenje članaka"