Vladimir Gudelj

Sa Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na: navigacija, traži
User-trash-full-3.svg Ovaj članak predložen je za brisanje. Razlog predlaganja za brisanje je: Prekratak članak
Korisnici Wikipedije u periodu određenom dogovorom zajednice mogu iznijeti svoja mišljenja o tome. Ako se ne slažete sa brisanjem ovog članka, molimo da svoj stav ukratko pojasnite na stranici za glasanje (detaljna razjašnjenja možete ostaviti na stranici za razgovor). Nakon izjašnjavanja članova zajednice te ako razlog za brisanje nije razriješen, članak će biti obrisan u roku od 7 dana od dana postavljanja ovog šablona. Samu ovu poruku obrišite jedino ako namjeravate prepraviti članak ili nakon što se do odluke da se članak zadrži dođe na stranicu Wikipedia:Kandidati za brisanje. Administratori – Ne zaboravite provjeriti da li drugi članci vode ovamo i historiju stranice.
Question book-new.svg Ovaj članak ili neka od njegovih sekcija nije dovoljno potkrijepljena izvorima (literatura, web-stranice ili drugi izvori).
Ako se pravilno ne potkrijepe validnim izvorima, sporne rečenice i navodi mogli bi biti obrisani. Pomozite Wikipediji tako što ćete navesti validne izvore putem referenci te nakon toga možete ukloniti ovaj šablon.
Gnome-emblem-important.svg Na ovoj stranici konstatirane su greške u izvornom kodu koje možda dovode do nepoželjnih rezultata.
Ispravite ove greške i zatim uklonite ovaj šablon. Ako ne znate kako ispraviti ove greške, onda se obratite na čaršiji za pomoć.
Vladimir Gudelj Nogomet{{#if:
Vladimir Gudelj.JPG
Lični podaci
Datum rođenja 27. novembar 1966. godine
Mjesto rođenja Trebinje, SFR Jugoslavija
Visina 185 cm
Pozicija sredina
Profesionalni klubovi*
Godine Klub Nastupi (golovi)
1985–1991
1991–1999
1999–2001
2001-2003
FK Velež
FK Celta
FK Compostela
HNK Hajduk Split
146 (55)
195 (68)
56 (17)
* Nastupi i golovi u profesionalnim klubovima koji se računaju samo za službene utakmice i tačni su do {{{zadnjeuređivanje}}}.

Vladimir Gudelj, rođen 27. novembra 1966 u Trebinju, je bosanskohercegovački nogometaš. Prije Celte, Gudelj je igrao u FK Veležu.