Limp Bizkit

Sa Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na: navigacija, traži
Grupa Limp Bizkit

Limp Bizkit je numetal-bend iz Jacksonville-a. Članovi benda su Fred Durst, Wes Borland, Sam Rivers, John Otto i DJ Lethal.

Diskografija[uredi | uredi izvor]

Godina Naziv albuma
1997 Three Dollar Bill, Yall$
1999 Significant Other
2000 Chocolate Starfish and the Hot Dog Flavored Water
2003 Results May Vary
2005 The Unquestionable Truth (Part 1)
2011 Gold Cobra
2014 Stampede of the Disco Elephants

Kompilacije[uredi | uredi izvor]

Albumi uživo i DVD-i[uredi | uredi izvor]

Reference[uredi | uredi izvor]


Vanjski linkovi[uredi | uredi izvor]

Commons logo
U Wikimedijinom spremniku se nalazi još materijala vezanih uz:


Eighth notes and rest.svg Nedovršeni članak Limp Bizkit koji govori o muzici treba dopuniti. Dopunite ga prema pravilima Wikipedije.