Mila Kunis

Sa Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na: navigacija, traži
Question book-new.svg Ovaj članak ili neka od njegovih sekcija nije dovoljno potkrijepljena izvorima (literatura, web stranice ili drugi izvori).
Sporne rečenice i navodi bi mogli, ukoliko se pravilno ne označe validnim izvorima, biti obrisani i uklonjeni. Pomozite Wikipediji tako što ćete navesti validne izvore putem referenci, te nakon toga možete ukloniti ovaj šablon.
Wiki letter w.svg Ovaj članak je siroče zato što nema ili vrlo malo ima drugih članaka koji linkuju ovamo.
Molimo Vas da postavite linkove prema ovoj stranici sa srodnih članaka(23-02-2012)
Mila Kunis
Mila Kunis
Rodno ime Milena Markivna Kunis
Rođenje 14. august 1983
Černivci, Ukrajina
Godine rada 1994-danas
Važniji filmovi Forgetting Sarah Marshall, Max Payne

Milena Markovna Kunis (Милена Маркοвна Кунис, Мілена Марківна Куніс; 14. august 1983, Kijev, Ukrajina) je američka glumica.

Filmografija[uredi | uredi izvor]

  • 2008: Max Payne ... Mona Sax
  • 2008: Forgetting Sarah Marshall ... Rachel Jensen
  • 2007: Moving McAllister ... Michelle
  • 1999 - 2008: Family Guy ... Meg Griffin
  • 1997 - 2006: That '70s Show ... Jackie Burkhart

Vanjski linkovi[uredi | uredi izvor]


Commons logo
U Wikimedijinom spremniku se nalazi još materijala vezanih uz: