RBD

Sa Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na: navigacija, traži
Question book-new.svg Ovaj članak ili neka od njegovih sekcija nije dovoljno potkrijepljena izvorima (literatura, web stranice ili drugi izvori).
Sporne rečenice i navodi bi mogli, ukoliko se pravilno ne označe validnim izvorima, biti obrisani i uklonjeni. Pomozite Wikipediji tako što ćete navesti validne izvore putem referenci, te nakon toga možete ukloniti ovaj šablon.
Wiki letter w.svg Ovaj članak je siroče zato što nema ili vrlo malo ima drugih članaka koji linkuju ovamo.
Molimo Vas da postavite linkove prema ovoj stranici sa srodnih članaka(23-02-2012)
Commons-emblem-merge.svg
Ovaj okvir treba zamijeniti infokutijom
"Muzički sastav".
(sastav Primjeri upotrebe šablona)
RBD: Dulce María, Anahí, Maite, Christopher, Christian & Alfonso

RBD je meksička pop/rock grupa koja je postala poznata u 2004.

Članovi grupe[uredi | uredi izvor]

  • Anahí
  • Dulce María
  • Maite Perroni
  • Cristopher Alfonso Herrera Rodrigez
  • Christopher Uckermann
  • Christian Chávez.

Diskografija[uredi | uredi izvor]

  • Rebelde (2004)
  • Tour Generación RBD en Vivo (2005)
  • Nuestro Amor (2005)
  • Nosso Amor (Brazil) (2005)
  • Live in Hollywood (2006)
  • Celestial (2006)
  • Rebels (2006)
  • Hecho en España (2007)
  • RBD La Familia (2007)
  • Empezar Desde Cero (2007)
  • Para Olvidarte de Mi (2009)

Vanjski linkovi[uredi | uredi izvor]


Eighth notes and rest.svg Nedovršeni članak RBD koji govori o muzici treba dopuniti. Dopunite ga prema pravilima Wikipedije.

Commons logo
U Wikimedijinom spremniku se nalazi još materijala vezanih uz: