Korisnik:Mistake~bswiki

S Wikipedije, slobodne enciklopedije
O meni / About me

Bosanski: Zdravo, zovem se Eldar i živim u Brčkom. Rođen sam 1992. u Tuzli jer je tada bilo skoro nemoguće Bošnjaku da se rodi i živi u Brčkom. Čitav život živim u Bosni i Hercegovini, na što sam jako ponosan. Pričam, pišem i razumijem bosanski i njemački jezik na visokom nivou, engleski na srednjem dok posjedujem osnovna znanja poljskog jezika. Zaljubljenik sam u računare, te samim tim sam dobar u poljima Web dizajna (HTML, PHP, SQL, PhotoShop i sl.), Video obrade, Foto obrade i Audio obrade, kao i hardwarea.

English: Hello, my name is Eldar, and I live in Brčko. I was born in 1992 in Tuzla since then it has been imposible for Bosniaks to be born and live in Brčko (because of the war). I live my entire life in Bosnia and Herzegovina, and I'm very proud of this fact, because it was very hard here to survive. I talk, write and understand Bosnian and the German language at a high-level, English at an intermediate level, and I know some basics of the Polish language. I am a lover of computers, and therefore I am good in the areas of Web design (HTML, PHP, SQL, PhotoShop etc.), Video editing, Photo editing, Audio editing, and hardware.

Deutsch: Zdravo, zovem se Eldar i živim u Brčkom. Rođen sam 1992. u Tuzli jer je tada bilo skoro nemoguće Bošnjaku da se rodi i živi u Brčkom. Čitav život živim u Bosni i Hercegovini, na što sam jako ponosan. Pričam, pišem i razumijem Bosanski i Njemački jezik na visokom nivou, Engleski na srednjem dok posjedujem osnovna znanja Poljskog jezika. Zaljubljenik sam u računare, te samim tim sam dobar u poljima Web dizajna (HTML, PHP, SQL, PhotoShop i sl.), Video obrade, Foto obrade i Audio obrade, kao i hardwarea.

Jezici
bsOvom korisniku bosanski je maternji jezik.
de-4Dieser Benutzer beherrscht Deutsch auf Muttersprache-Niveau.
en-2This user is able to contribute with an intermediate level of English.


Ovaj korisnik odlično čita i piše bosančicu.
Ovaj korisnik odlično čita i piše arebicu.
Opće informacije
Ova osoba je musliman.
Ovaj korisnik je Bošnjak.
Ova osoba je državljanin Bosne i Hercegovine.


Ova osoba je građanin Brčkog.
Ova osoba je muškarac.
Ostalo
Ova osoba je musliman.