Razlika između verzija stranice "Razgovor s korisnikom:Бормалагурски~bswiki"

Sadržaj stranice nije podržan na drugim jezicima.
S Wikipedije, slobodne enciklopedije
Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Dado (razgovor | doprinosi)
mNo edit summary
Dado (razgovor | doprinosi)
No edit summary
Red 14: Red 14:
==Tadić i Wikicitat==
==Tadić i Wikicitat==
Pa jebote ispravi ako nije tako. Što se javljaš sa uzvičnicima kao da ću te sad uvjeravati u nešto o čemu i neznam niti me interesuje previše. Smiri doživljaj. --[[Korisnik:Dado|Dado]] 09:10, 1 juli 2006 (CEST)
Pa jebote ispravi ako nije tako. Što se javljaš sa uzvičnicima kao da ću te sad uvjeravati u nešto o čemu i neznam niti me interesuje previše. Smiri doživljaj. --[[Korisnik:Dado|Dado]] 09:10, 1 juli 2006 (CEST)


Blokiran si na 2 sata radi provokacija. U buduce bih ti savjetovao da se sa svojim sugovornicima ophodis na pristojniji nacin koliko god mislis da si u pravu. Moj doprinos na tekst na Wikicitatu u vezi Borisa Tadića je minimalan i ako misliš da treba napraviti izmjenu vjerujem da si u potpunosti sposoban da to i sam uradis. --[[Korisnik:Dado|Dado]] 23:34, 2 juli 2006 (CEST)

Verzija na dan 2 juli 2006 u 23:34

ovdje mi ostavite poruku

Ado 12:41, 20 mart 2006 (CET) Poštovani godspodine, da se razumijemo, nije mi namjera da razbuktavam strasti, već naprotiv da ih po mogućnosti stišam, jer očito je da je i previše (još uvijek) usijanih glava na ovim prostorima. Zato uglavnom i ne volim polemisati na ovim stranicama, ali pošto ste mi se obratili red je da odgovorim.[odgovori]

Što se konkretnog članka tiče imao bih dva navoda

  • U članku je stajalo agresija, i to je napisao neko ko je radio na tom članku ranije. Vi ste prvi promijenili navedenu riječ (kao što kažete s dobrom namjerom) ali to se ovdje ipak može protumačiti kao prepravljanje historijskih činjenica, pošto se zaista radilo o agresiji.
  • Haški sud je već potvrdio, u nekoliko svojih slučajeva, da se radilo o agresiji tadašnje Jugoslavije na Bosnu i Hercegovinu, i smatram da će eventualna buduća presuda samo potvrditi sve ono što je u navedenom članku za Vas sporno.

Pozdravi,

Adnan

Tadić i Wikicitat

Pa jebote ispravi ako nije tako. Što se javljaš sa uzvičnicima kao da ću te sad uvjeravati u nešto o čemu i neznam niti me interesuje previše. Smiri doživljaj. --Dado 09:10, 1 juli 2006 (CEST)[odgovori]


Blokiran si na 2 sata radi provokacija. U buduce bih ti savjetovao da se sa svojim sugovornicima ophodis na pristojniji nacin koliko god mislis da si u pravu. Moj doprinos na tekst na Wikicitatu u vezi Borisa Tadića je minimalan i ako misliš da treba napraviti izmjenu vjerujem da si u potpunosti sposoban da to i sam uradis. --Dado 23:34, 2 juli 2006 (CEST)[odgovori]