Svi javni zapisnici

Skupni prikaz svih dostupnih zapisnika sa Wikipedije. Možete suziti prikaz izabiranjem specifičnog zapisnika, korisničkog imena (razlikovati velika i mala slova) ili izmijenjenog članka (također treba razlikovati velika i mala slova).

Zapisnici
  • 17:28, 23 januar 2022 Idlic razgovor doprinosi stvorio je stranicu Razgovor:Inat.ba (Nova stranica: Stranica nije spam i portal pod ovim imenom postoji. Ukoliko postoji razlog za brisanje stranice na wikipediji molio bih vas da mi odgovorite.)
  • 17:27, 23 januar 2022 Idlic razgovor doprinosi stvorio je stranicu Inat.ba (Nova stranica: [https://www.inat.ba Inat.ba] je bosanskohercegovački internet medij koji je nastao 19. februara 2021 godine. u Sarajevu. Buđenjem svijesti o vlastitoj prošlosti ovaj internet medij teži osvijestiti nove generacije i probuditi uspavale ambicije u njima, učiti ih da se od prošlosti ne živi, te da je potrebno da i sami učine nešto pozitivno. Podsticanjem proaktivnosti nastoji kreirati klimu za poboljšanje kvaliteta života pojedinca, ali i cjelokupnog društva. Svi te...) oznaka: vizualno uređivanje
  • 17:18, 23 januar 2022 Idlic razgovor doprinosi napravio je korisnički račun